Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Beukenhaag terugsnoeien

Gaat u uw beukenhaag terugsnoeien? De hulp van Allgroen bv komt goed van pas! Onze hoveniers beschikken over de beste machines en klein gereedschap om uw project tot een goed einde te brengen. Het snoeien van hagen en bomen vergt specialistische kennis. Niet iedere haag kunt u in een bepaald seizoen snoeien. Uitdroging, ziektes en sterfte liggen op de loer, wanneer u op het verkeerde moment snoeit. Dat is allemaal te voorkomen wanneer u de hulp van een expert inschakelt.

Voor het terugsnoeien van beukenhagen, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij helpen u met veel expertise verder met de snoeiwerkzaamheden. Wilt u meer te weten komen over onze dienst ‘boomverzorging?’ Neem dan eens een kijkje op onze website én vergeet hierbij niet ons online formulier in te vullen om een prijs op maat te ontvangen.

Beukenhaag terugsnoeien

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Machinaal snoeiwerk uitvoeren

We hebben zelfs speciale machines in beheer, waardoor het knippen van uw hagen nog sneller wordt uitgevoerd! Machinaal knippen is dan ook een essentieel onderdeel van onze diensten ‘tuinonderhoud’ en ‘groenvoorziening.’ De haag wordt hierbij verticaal en horizontaal gesnoeid door onze machine. Het restafval wordt versnipperd, wat weer als voeding kan dienen voor de haag en het bodemleven. Beschikt u over kleine of moeilijk bereikbare hagen? Dan biedt handmatig knippen uitkomst. Onze hoveniers hebben de kennis en expertise om het werk nauwkeurig en snel uit te voeren.

Wij zijn dagelijks in verschillende gemeentes te vinden, waarbij we actief zijn voor tal van zakelijke én particuliere opdrachtgevers.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Beukenhaag terugsnoeien

U volledig laten ontzorgen door de dienstverlening van Allgroen bv? Dat kan! Kom met ons in contact voor een offerte op maat, inclusief heldere werkomschrijvingen. Vul dit formulier in om uw opdracht direct aan ons door te geven voor ‘beukenhaag terugsnoeien’.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.