Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bomen verplaatsen

Gaat u op grote of kleine schaal bomen verplaatsen? Schakel dan de hulp in van een professioneel groen, grond en infrabedrijf zoals Allgroen B.V. Zij hebben de vakkennis en machines in huis om uw klus snel te klaren. Bij het verplaatsen van bomen komt veel meer kijken dan u denkt. Zo moeten we vooraf onderzoeken in het kader van de Wet Natuurbescherming of uw boom geen broedplaats is voor beschermde diersoorten. Dan is het namelijk niet toegestaan om uw bomen te verplanten.

Ook wanneer uw bomen kampen met een bepaalde boomziekte, schimmel(s) of plagen is het beter om de bomen eerst te behandelen, alvorens deze te verplaatsen. Voor een persoonlijk advies op maat omtrent het verplanten van uw bomen, neemt u contact op met de medewerkers van Allgroen bv. Wij helpen u verder met een passend advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Bomen verplaatsen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Ik wil mijn bomen laten verplaatsen!

Eén boom of meerdere bomen verplaatsen? Allgroen bv maakt het voor u mogelijk. Bij het verplanten gebruiken we meestal een speciale verplantmachine, die de boom en het wortelnetwerk in één keer verplaatst. Daarbij schept de machine als het ware een kluit onder de boom vandaan, waardoor de boom loskomt van zijn standplaats. De boom wordt daarna via de machine naar de nieuwe standplaats vervoerd. Bij grote, volwassen bomen gebruiken we aanvullend soms een kraan om de boom deels op te tillen.

Wenst u meer te weten te komen over het effectief verplanten van veel bomen? Neem dan contact op met het groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv. Wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging en helpen u naast het verplanten ook bij snoeiwerkzaamheden, VTA-inspecties, het verwijderen van bomen, het verankeren, grondverbetering en het plaatsen van bomenzand, een bodembedekker of granulaat.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Binnen 7 werkdagen ontvangt u een passende offerte bij uw project, wanneer u dit formulier op de website van Allgroen bv invult. Zo heeft u meteen duidelijk inzicht in o.a. de materieelkosten en de arbeidskosten die komen kijken bij het verplanten van uw boom of bomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek al onze diensten