Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bomen snoeien gemeente

Soms is een boom zo hoog, dat deze alleen te snoeien is met een hoogwerker. Dat is natuurlijk een veel veiligere optie dan dat onze European Tree Worker zelfstandig de boom in klimt met speciale klimuitvoering. Allgroen bv zorgt voor een hoogwerker, die de top van uw boom kan bereiken. En rusten onze medewerkers uit met veilige kledij om in de hoogwerker uw boom te snoeien. Periodiek snoeien is gewenst om uw boom in goede gezondheid te houden.

Denkt u dat het nodig is om een hoogwerker in te zetten voor het snoeien van uw boom? Dan helpen wij u hier graag mee verder. We nemen het project volledig uit handen en adviseren u er bij. Kom voor een deskundig advies met ons in contact en geef uw opdracht voor ‘bomen snoeien met hoogwerker’ vandaag nog aan ons door.

Bomen snoeien gemeente

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Overlast voorkomen door regelmatig snoeien

Het regelmatig snoeien van uw boom voorkomt overlast, welke ontstaat door te lange takken, te veel bladeren of het scheef groeien van de boom. In sommige gevallen is het snoeien van de boom noodzakelijk om bepaalde boomziektes te voorkomen of in te dammen. Denk bijvoorbeeld aan de essentaksterfte. Door het snoeien van geïnfecteerde takken, is het mogelijk om de ziekte in te dammen en de levenskans van uw boom te vergroten.

Hierbij biedt een VTA-inspectie uitsluitsel. In zo’n onderzoek wordt namelijk onderzocht met welke ziektes u te maken heeft. Ook kijken we in een ‘boomveiligheidsonderzoek’ naar het risico op omvallen, overlast en de gezondheid. Een aanbeveling kan bijvoorbeeld te maken hebben met het snoeien van de boom. Het is aan te raden om eens in de 2 jaar uw bomen te laten inspecteren om uw boom in de beste conditie te houden. Uiteraard helpt Allgroen bv u snel verder. Zowel met de snoeiwerkzaamheden als met een VTA-inspectie. Kijk voor meer informatie eens op onze website bij ‘boomverzorging’.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Bomen laten snoeien Dordrecht

Weet u niet zeker wanneer snoeien nodig is voor uw boom? Onze behendige boomverzorgers hebben de vakkennis om een goede aanbeveling te doen voor uw boom. Niet alle bomen worden namelijk in dezelfde periode gesnoeid. Zo zijn fruitbomen gevoeliger dan gewone heesters. Om zeker te weten of het de juist periode is om te snoeien wint u advies in van onze experts. Kom voor meer informatie met ons in contact én geef uw opdracht voor ‘Bomen snoeien met hoogwerker’ aan ons door. U ontvangt dan een persoonlijk advies én een heldere offerte waarmee u direct mee aan de slag kunt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.