Boom uitgraven en verplaatsen

Wilt u een boom uitgraven en verplaatsen maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken? Dan bent u bij Allgroen bv uit Dordrecht zeker aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in groen, grond en infra werkzaamheden. Ook voor het verplaatsen van bomen kunt u op ons rekenen.

We snappen natuurlijk dat u benieuwd bent naar het kostenplaatje wat hier aan vast zit. Daarom kunt u bij ons eenvoudig via de website een gratis en vrijblijvende offerte opvragen. Binnen een aantal werkdagen komen wij dan met een passende offerte op maat, zodat de kosten direct inzichtelijk voor u zijn!

Wat komt er allemaal bij kijken?

Bij het verplaatsen van een boom komt veel meer kijken dan u denkt. Vooraf doen wij grondig onderzoek naar het groeigedrag en de gezondheid van de boom, dit is belangrijk omdat de boom in zijn nieuwe gebied geen ziektes mag verspreiden naar andere bomen, struiken en planten. Daarnaast moet er ook gekeken worden of de boom niet in een broedgebied van beschermde diersoorten staat, anders mag hij niet worden weggehaald. Met al deze factoren houden wij uiteraard rekening voor dat we de boom verplaatsen. Daarom weet u zeker dat uw boom op de juiste manier verplaatst wordt door Allgroen bv!

Voor het uitgraven en verplaatsen van de boom huren wij specialistische machines in, zoals een machine om de boom in één keer, met kluit en al, uit de grond te kunnen halen zonder de boom te beschadigen. Ook na het verplaatsen van de boom geven we nog de nodige nazorg, zoals advies over de voeding, het snoeien en alle andere zaken om de boom zo snel mogelijk weer de oude te laten zijn.

Boom uitgraven en verplaatsen met de hulp van Allgroen bv

Samengevat; voor het verplaatsen van een boom kunt u beter de hulp van een professional inschakelen. Zo weet u zeker dat alles goed verloopt en er geen verkeerde keuzes worden gemaakt. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het uitgraven en verplaatsen van een boom? Vraag eenvoudig een passende offerte aan via dit formulier.