Uitfrezen boomstronken prijs

Met een stobbenfrees verwijdert u de boomstronk die achterblijft wanneer u de boom kapt. De boomstronk en wortels worden daarbij verpulverd. Het restafval wordt hierbij versnipperd en vervolgens afgevoerd of teruggeplaatst. Allgroen bv zal het gat, welke is ontstaan door het verpulveren van de boomstronk, altijd opvullen met nieuwe grond. En de toplaag voor u verzorgen, zoals een nieuwe grasmat, grind of bestrating. Na het gebruik van een stobbenfrees blijft er weinig over van de boomstronk en de wortelen van de boom. En kunt u het terrein of uw tuin weer voor andere doeleinden gebruiken.

Wenst u een offerte om te zien welke kosten stobbenfrezen met zich meebrengen? Vraag deze aan via onze website. Wij doen u dan een persoonlijk voorstel, die u in uw inbox ontvangt.

Veilig werken met een stobbenfrees

Allgroen bv is een groen, grond en infrabedrijf die al meer dan 37 jaar actief is voor woningbouwbedrijven, utiliteitsbedrijven en gemeentes. En natuurlijk schakelt u ons ook in als particuliere grondeigenaar. We helpen jaarlijks veel tuinbezitters met boomverzorging, bestratingswerkzaamheden, leidingwerk en het aanleggen van tuinen. Ons bedrijf beschikt over een gedegen machinepark in Dordrecht met zo’n 50 specialistische machines en vrachtwagens. Hier zitten ook stobbenfrezen bij.

Dankzij de expertise van onze hoveniers, chauffeurs en boomverzorgers, weet u zeker dat het werk met een stobbenfrees op een veilige manier wordt uitgevoerd. Wanneer u bij ons een machine huurt, ontvangt u direct een bestuurder. Dit om ongelukken te voorkomen en om het werk nog sneller voor u uit te voeren. Dat is het gemak van de dienstverlening van Allgroen bv.

Uitfrezen boomstronken prijs: offerte op maat

Geïnteresseerd in ‘uitfrezen boomstronken prijs?’ Natuurlijk bent u bij ons aan het juiste adres voor het effectief verwijderen van een boomstam en boomstronk. Geef uw opdracht direct aan ons door via de website door dit formulier in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een persoonlijke offerte, gewoon in uw mailbox!

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.