Boomverzorging Dordrecht

Voor boomverzorging Dordrecht kunt u uitstekend terecht bij Allgroen bv. Wij hebben niet alleen een ruime ervaring met hovenierswerkzaamheden, maar wij houden ons ook al ruim 37 jaar bezig met boomverzorging Dordrecht en omgeving.

Binnen ons team bevinden zich enkele vakbekwame boomverzorgers die zorg kunnen dragen voor het veilig en verantwoord snoeien van uw bomen in de tuin. Uiteraard worden ook kap- en rooiwerkzaamheden op professionele wijze voor u uitgevoerd. Wij bieden een zeer compleet dienstenpakket op het gebied van boomverzorging.

Voor het effectief verzorgen, snoeien, inspecteren en onderhouden van bomen zijn wij graag uw partner. Tevens helpen wij u verder met het deskundig inspecteren (VTA-inspectie) van uw bomen. Zo voldoet u als boomeigenaar aan u onderhoudsplicht die u iedere 2/3 jaar moet volbrengen.

Meer informatie? Of toch liever eerst inzicht in de prijzen van boomverzorging in en rondom Dordrecht? Vraag een gratis offerte bij ons op via de website. U ontvangt deze binnen 1 week via de e-mail.

Boomverzorging bij Allgroen bv

Allgroen bv bied een keur aan werkzaamheden op het gebied van boomonderhoud en boomverzorging, welke wij in Dordrecht voor u kunnen uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer kroonverzorging, stand- en groeiplaatsverbetering, het planten en verplanten van bomen, het opruimen van stormschade, onderhouds- snoei aan lei- en vormbomen, kap- en rooiwerkzaamheden en het wegfrezen van boomstronken.

Op onze website leest u bovendien meer over onze kwaliteiten op het gebied van boomverzorging.

Naast boomverzorging bieden wij ook vakkundig advies door onze getrainde European Tree Workers (ETW’ers) en kunnen wij vergunningen en subsidies voor u aanvragen.

Boomverzorging Dordrecht aanvragen

Al jaren zijn wij uw betrouwbare partner wanneer het gaat om hovenierswerkzaamheden en boomverzorging Dordrecht en omgeving.

Wilt u al met al meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u interesse heeft in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 078 – 61 62 837, mail naar  info@allgroenbv.nl of maak gebruik van ons online informatieaanvraagformulier.

Tevens kunt u ons bezoeken aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht.