Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Plataan verplaatsen

Wilt u graag een plataan verplaatsen en bent u op zoek naar een bedrijf dat u hierbij kan helpen? Dan bent u bij Allgroen bv zeker aan het juiste adres! Wij zijn een hoveniersbedrijf gevestigd in Dordrecht, maar werken aan projecten door het gehele land. Ons team van specialisten helpt u graag om uw project op de juiste manier en zonder teveel hinder naar tevredenheid af te ronden.

Wilt u voorafgaande aan het verplaatsen van de plataan meer informatie ontvangen? Wanneer u dit online formulier op onze website invult, sturen we binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte naar u toe, waarin we de kosten uiteenzetten. Ook snel weten waar u aan toe bent? U ontdekt het bij Allgroen bv.

Plataan verplaatsen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Plataan verplaatsen | Allgroen bv heeft alle kennis in huis

Een plataan moet geen blad hebben als u hem wilt verplaatsen. De beste tijd hiervoor is dus in de wintermaanden of net nadat hij zijn blad heeft losgelaten in het najaar. Zo heeft de boom meer kans om zich goed te wortelen in de nieuwe bodem. Als u een boom wilt verplanten, doen wij vooraf uitvoerig onderzoek. Zo kijken we bijvoorbeeld naar het groeigedrag en of de boom gezond is. We willen namelijk niet dat hij ziektes verspreid naar andere bomen en planten op de nieuwe standplaats.

Onze dienstverlening

Bij het verplanten van bomen komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het verplaatsen. Zo letten we ook op het verankeren, snoeien en eventuele grondverbetering. We adviseren u daarnaast op het gebied van speciale voedingsgrond, bomenzand of granulaat om de nieuwe standplaats goed af te dichten. Voor het verplaatsen van de boom huren wij specialistische machines in, zodat alles goed en vlekkeloos kan verlopen zonder al te veel hinder.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Laat uw boom ook professioneel verplaatsen

Het verplaatsen van uw plataan is in goede handen bij ons. De medewerkers van Allgroen bv zijn zeer ervaren in het verplanten van uw bomen. Wij bieden u een zeer flexibele dienstverlening, aantrekkelijk tarief en deskundig resultaat. Een passende prijsopgave ontvangen? Vul online dit formulier in en we komen zo snel mogelijk met een persoonlijke offerte. Volg ons ook via LinkedIn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek al onze diensten