Boomverzorging Rotterdam Zuid

Op zoek naar een specialist in boomverzorging Rotterdam Zuid? Allgroen B.V. is specialist in groen, dus ook in boomverzorging! Ons vakkundig opgeleid personeel kan u ondersteunen bij het kappen en snoeien van diverse soorten bomen.

Goed om te benoemen is dat we beschikken over het juiste machinewerk om de klus te klaren. Van A tot Z ontzorgd. Vraag gratis meer informatie aan!

Specialistische boomverzorging

Zijn de bomen in Rotterdam Zuid toe aan specialistische verzorging? Onze gekwalificeerde ETW’er voert de werkzaamheden met zorg uit. ETW is een European Tree Worker. Dit houdt in dat deze persoon een ruime kennis aan boomverzorging heeft. Hij of zij is ook volledig gekwalificeerd om het verzorgingswerk uit te voeren en kan u van passend advies voorzien.

Allgroen B.V. gaat graag met u om tafel om het project te bespreken. Wist u dat we ook voor veel verschillende opdrachtgevers werkzaam zijn? Denk aan gemeenten, scholengemeenschappen en bedrijven. Ontdek de mogelijkheden.

Boomverzorging Rotterdam Zuid
Boomverzorging Rotterdam Zuid

Over Allgroen B.V.

Vanuit Dordrecht zijn zo’n 50-tal medewerkers dagelijks actief voor ons huidige klantenbestand, die wekelijks groeit. Werkzaamheden als boomverzorging, straatwerk, tuinaanleg en onderhoud vallen onder ons werkpakket. Daarnaast beschikken wij ook over een root machinepark! Samengevat kunnen we zowel grote- als kleine groenprojecten zonder problemen aanpakken.

Vrijblijvend informatie ontvangen

Wilt u meer info ontvangen over boomverzorging Rotterdam Zuid en omgeving? Stel dan uw vraag en laat uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier. Via LinkedIn en ons portfolio blijft u op de hoogte van alle nieuwe projecten rondom Allgroen B.V. Blijf ons volgen! We hopen snel met u in contact te komen over specialistische boomverzorging.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.