Park planten

Een nieuw park aanplanten? Of nieuwe park planten aanschaffen en laten plaatsen? Allgroen bv is dé partner voor groot groenvoorziening in Zuid-Holland. Ons groen, grond en infrabedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van groot groenvoorziening. Daarbij hebben onze hoveniers, ontwerpers en boomverzorgers uitgebreide vakkennis in huis om u te adviseren over duurzame en passende planten. Niet alleen voor planten bent u bij ons aan het juiste adres, maar we plaatsen ook bodembedekkers, grasmatten of graszaden, bloemen, bomen en waterplanten. Kortom, alles om uw park zo groen mogelijk te maken.

Wenst u ook nieuwe park planten door Allgroen bv te laten aanplanten? Bij ons geniet u naast een aantrekkelijk tarief, altijd van een professioneel resultaat. Ideaal voor gemeentes, bedrijven, zorginstellingen, scholen en aannemers die een bloeiende, buitenruimte willen realiseren!

Kom voor meer informatie of een prijsopgave op maat met ons in contact door dit online formulier op onze website in te vullen. En ontdek uw mogelijkheden als zakelijke opdrachtgever.

Groot groenvoorziening bij Allgroen bv

Bij het aanleggen van een nieuw park, komt veel meer kijken dat u nu denkt. Naast een gedegen projectmanagement om alles in goede banen te leiden, is een strakke planning ook van belang. Onze managementsystemen zijn in het kader van de ISO-9001 certificering getoetst en verkregen. Daarmee tonen wij aan dat wij een heldere planning handhaven en dat u geniet van een snelle realisatie met hoge kwaliteit dienstverlening. Ideaal bij de aanleg van een nieuw park.

Allgroen bv heeft als groen, grond en infrabedrijf ook toegang tot eigen materieel uit ons machinepark. Daardoor zijn we in staat om uw project volledig zelfstandig uit te voeren. U heeft slechts contact met één contactpersoon om de status van uw project in de gaten te houden. Dankzij ons eigen materieel, voeren wij projecten met veel flexibiliteit en snelheid uit. Daarom zijn wij ook voor spoedprojecten in te schakelen.

Naast groenvoorziening plaatsen wij ook leidingen, riolering, kabels en zorgen we voor nauwkeurig grondverzet. Bodeminspecties zijn mogelijk. Evenals het vervoeren en afgraven van puin, grond, zand of funderingsmateriaal. Ook op moeilijk te bereiken plaatsen!

Park planten aanvragen

Een park nieuw aanleggen of laten inplanten? Het kan bij Allgroen bv. Vraag via deze weg vandaag nog meer informatie op en start uw park planten project vandaag nog op.