European Treeworker

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde European Treeworker? Allgroen bv heeft meerdere European Tree Workers (ETW’ers) in dienst, die uw project op een efficiënte wijze uitvoeren. Allgroen bv beschikt over de fundamentele vakkennis die nodig is om boomverzorging uit te mogen voeren. Van boomverzorging, tot verwijdering. Of u nu slechts één boom bezit die toe is aan verzorging, of wanneer u beschikt over meerdere bomen. De ETW’ers van Allgroen pakken uw project met veel expertise op.

Daarnaast profiteert u van onze vele voordelen! Een voordelige prijsvoering, 37 jaar expertise en een snelle realisatie van uw project. Huur een European Treeworker in voor uw boomproject. Meer dan 5000 klanten gingen u voor. Vraag direct een prijsindicatie aan via onze website.

Boomverzorging bij Allgroen bv

Boomverzorging is een specialistisch onderdeel binnen Allgroen bv. Onze medewerkers zijn vertrouwd met alle vormen van boomverzorging in en rondom tuinen, parken en bossen. We zorgen ervoor dat uw bomen optimaal tot hun recht komen. We beschikken over de kennis m.b.t. boomsoorten, groeiwijze, ziekten en aantastingen. Daarnaast zijn al onze European Tree Workers gekwalificeerd met de juiste snoeimethodes. We kunnen uw bomen veilig en effectief inspecteren, snoeien, verwijderen, (ver)planten, rooien, frezen en versnipperen. Indien gewenst voeren we ook graag een VTA-onderzoek uit.

VTA-onderzoek

Met een boomveiligheidsonderzoek, ook VTA-onderzoek genoemd, kunt u uw bomen grondig laten onderzoeken. We inventariseren de uitwendige kenmerken en onderzoeken defecten en/ of symptomen van uw bomen. Er wordt gelet op de aanwezigheid van schimmels, vlekken of breuken. Ook wordt het groeigedrag in kaart gebracht. Met een VTA-onderzoek bent u snel in het bezit van een uitgebreid rapport over de kwaliteit van uw bomen. Wel zo prettig.

European Treeworker: nu inhuren

Onze ETW’ers worden continue getoetst. Zo wordt er periodiek gekeken of ze aan de reguliere gestelde eisen voldoen. Zo kunnen wij u een hoogstaande kwaliteit aanbieden. Kies voor Allgroen bv als uw betrouwbare en deskundige hovenier. Bekijk de mogelijkheden van het inhuren van een European Treeworker of vraag direct een prijsindicatie aan op maat.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.