Hoe boom omzagen met kettingzaag

Wilt u ontdekken hoe u een boom om zaagt met een kettingzaag? Dat leggen wij graag aan u uit. Het werken met een kettingzaag is moet u niet onderschatten. Dit type gereedschap is erg scherp, waarbij ongeluk veel voorkomen. Daarom is het belangrijk dat de nodige veiligheidsvoorwaarden worden uitgevoerd, voordat u aan de slag gaat. Ook het omzagen van de boomstam is fysiek vermoeiend, waarbij u veel kracht moet zetten op de machine. Bovenal moet u letten op het inzakken van de boom, waarbij de boom naar een andere kant kan vallen dan u vooraf gedacht had. Met alle gevolgen van dien!

Een veilige optie is om het werk uit te besteden aan een expert. Allgroen bv helpt u hierbij. Wij hebben gediplomeerde boomverzorgers in dienst, die het werk uit handen nemen. Zij weten als geen ander hoe ze veilig omgaan met een kettingzaag en hoe ze uw boom het beste verwijderen. Natuurlijk tegen een aantrekkelijk tarief. Wilt u meer weten over de kosten van het verwijderen van uw boom? Vul ons online formulier in. We zenden u dan een prijsopgave toe.

Allgroen bv: ‘Uw partner voor een duurzame, groene buitenruimte!’

Wij zijn veel meer dan alleen een hoveniersbedrijf. Zo zijn we uw partner in de groene buitenruimte. We verzorgen groen, grond en infrawerken in heel Zuid-Holland. Voor zakelijke aanbieders, maar ook nog steeds voor particulieren. Heeft u een boom, waar u dus graag vanaf wilt? Op uw privé terrein of op een openbare plek? Wij helpen u snel verder. Ontdek de mogelijkheden van onze dienst ‘boomverzorging’ en schakel ons in voor het verzorgen, verplanten, rooien, snoeien en verwijderen van bomen.

Hoe boom omzagen met kettingzaag: kies een expert

Wanneer u een expert inschakelt om uw boom deskundig te laten verwijderen, weet u zeker dat het goed zit. Niet alleen met de garantievoorwaarden (bijvoorbeeld als uw boom onverhoopt schade veroorzaakt bij een ander) maar ook met de prijs. Het verwijderen van de boom is vaak binnen een dag al voltooid. Hiernaast hebben wij speciale machines – zoals een stobbenfrees – die de boomstam én de wortels in één keer verwijderden. Zo lijkt het direct alsof uw boom er nooit heeft gestaan. Wenst u dat ook? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave bij ons op. Dat doet u door dit formulier in te vullen.