Esdoorn verplaatsen

Wilt u een Esdoorn verplaatsen? Allgroen bv heeft alle kennis en expertise in huis om uw project op de juiste manier te laten verlopen. Wij huren specialistische machines in om alles in goede banen te kunnen leiden. De combinatie van de juiste machines samen met het vakmanschap van onze specialisten, zorgen er voor dat u 100% kunt vertrouwen op Allgroen bv.

Bent u benieuwd naar de kosten van het verplaatsen van uw Esdoorn? Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van uw wensen. Via dit formulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen, dan komen wij met een passende prijs. Uiteraard kunt u vooraf ook altijd contact opnemen als u nog vragen heeft.

Esdoorn verplaatsen met Allgroen bv

De Esdoorn is een boom die erg snel groeit en ook na het snoeien snel weer dichtgroeit. Daarom is deze boomsoort ook erg geschikt voor het vormen van hagen. Het is raadzaam om de boom in het vroege voorjaar te verplanten. Het najaar daarvoor is het goed om de kluit alvast rondom uit te steken, zodat hij in het voorjaar gemakkelijk uitgegraven kan worden.

Uiteraard houden wij voor de overplaatsing de boom goed in de gaten. We kijken bijvoorbeeld of hij geen ziektes heeft. Dit is belangrijk, omdat we niet willen dat de boom ziektes verspreid in het nieuwe gebied waar hij komt te staan. Hiervoor kijken we naar het groeigedrag en de biotische staat. Voor de verplaatsing huren wij specialistische machines in. Zo kunnen we het project in goede banen leiden en heeft u vooraf en achteraf zo min mogelijk hinder van de verplaatsing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn? Via dit formulier kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen. De kosten zijn afhankelijk van de wensen en eisen, zoals de grootte van de boom, waar de boom staat en waar hij naartoe verplaatst moet worden. Wij helpen u graag verder bij Allgroen bv.