Fruitboom verplaatsen

Wilt u een fruitboom verplaatsen? Dan bent u bij Allgroen bv zeker aan het juiste adres! Het verplaatsen van een fruitboom moet precies op de juiste manier gebeuren, anders zal de boom de overplaatsing niet overleven. Bij Allgroen hebben we voldoende expertise om op de juiste manier een fruitboom te verplaatsen. We huren specialistische machines in zodat we u een goede overplaatsing altijd kunnen garanderen, zonder dat u daar zelf al te veel hinder aan ondervindt.

Wenst u een vrijblijvende offerte voor het verplaatsen van een fruitboom? Wij helpen zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers op het gebied van groenvoorziening.

Allgroen bv helpt u verder

Een fruitboom heb je in heel veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er fruitbomen met een hoge stam, zilvervormige fruitbomen, duo-fruitbomen en dwergbomen. Elke boom heeft zijn eigen behoeften en moet op de juiste manier worden behandeld bij een overplaatsing. U wilt namelijk dat hij er zo min mogelijk last van heeft en zo snel mogelijk weer verder groeit op zijn nieuwe plek. Ook de periode waarin een fruitboom overgeplaatst moet worden is belangrijk. Het beste is het om dit vroeg in het voorjaar of laat in het najaar te doen, zeker niet als de boom volop in bloei is.

Uiteraard geven wij u vooraf graag advies over de juiste manier van overplaatsing van de fruitboom. We huren specialistische machines in om alles in goede banen te kunnen laten verlopen. Vooraf checken we de boom ook uitgebreid of hij geschikt is voor overplaatsing. We kijken bijvoorbeeld of hij geen ziektes heeft, zodat hij de ziektes niet in het nieuwe gebied kan verspreiden.

Fruitboom verplaatsen? Wij staan voor u klaar!

Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn voor het laten verplaatsen van de fruitboom? Dan helpen wij u uiteraard graag verder. Via dit formulier op de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw specifieke situatie, dan komen wij met een prijs op maat. Tot ziens bij Allgroen bv!