Kappen bomen Dordrecht

Wilt u het kappen bomen Dordrecht uitbesteden aan een professioneel en ervaren bedrijf? Dan nodigen wij u uit even verder te kijken op de website van Allgroen bv, al jaren uw specialist in hovenierswerkzaamheden en boomverzorging.

Ook het veilig en effectief verwijderen van bomen behoort tot onze diensten en wij zijn u dan ook graag op professionele wijze van dienst wanneer u het kappen van uw bomen in Dordrecht wilt overlaten aan vakmensen met verstand van zaken.

Wanneer u eens wilt kennis maken met ons bedrijf in Dordrecht, komen we graag met u in contact. We bieden u deskundig personeel aan (waaronder vakkundige boomverzorgers en European Tree Workers) en een aantrekkelijke prijsvoering. Ontdek Allgroen bv vandaag nog via de website en maak een afspraak voor het veilig weghalen van uw boom of bomen.

Wat doen we voor u?

Het veilig verwijderen van bomen in Dordrecht is een werkzaamheid die nauwkeurig dient te worden uitgevoerd om geen risico’s te lopen. Wij weten als geen ander hoe wij te werk moeten gaan bij het compleet weghalen van bomen in Dordrecht, zodat wij altijd veilig en verantwoord aan de slag gaan.

U mag dan ook niet anders dan kwaliteit verwachten van onze European Tree Workers of van onze boomverzorgers.

Wij komen graag ter plaatse voor het kappen van uw bomen in Dordrecht. Natuurlijk doen we dit altijd tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij stellen hiervoor uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor u op, wanneer u nieuwsgierig bent naar de uiteindelijke kosten voor het verwijderen van uw bomen.

Vanzelfsprekend zullen wij de volledige boom voor u verwijderen. Daarbij is het gewenst om de boom eerst in stukken te zagen, vervolgens te versnipperen of weg te takelen in een container en uiteindelijk de overgebleven stobbe te verwijderen met een stobbefrees.

Afhankelijk met wat u wilt doen met de restanten van de boom (versnipperen of verbranden) kijken we graag naar de mogelijkheden. Wij werken samen met een groen verwerkingsbedrijf waar we restanten naar toe brengen.

In sommige gevallen worden de versnipperende restanten gebruikt als speciale bodembedekkers tegen bijvoorbeeld onkruid.

Ontvang een offerte binnen 1 week voor ‘kappen bomen Dordrecht’

Als u het kappen bomen Dordrecht wilt laten uitvoeren door een ervaren onderneming, dan staan wij graag voor u klaar.

Uiteraard vertellen wij u graag meer wanneer u interesse heeft in het weg laten halen van uw bomen in Dordrecht. Bel daarom voor meer informatie naar 078 – 61 62 837, mail naar info@allgroenbv.nl.

Snel weten waar u precies aan toe bent? Vul dit online informatieaanvraagformulier in en ontvang binnen 1 week een prijsopgave voor het veilig kappen en verwijderen van uw boom.