Wegfrezen boomstronk

Een boomstronk laten wegfrezen? Allgroen bv heeft de juiste vakmensen in dienst om het werk razendsnel voor u uit te voeren. Dat komt omdat wij beschikken over een eigen machinepark in Dordrecht met meer dan 50 specialistische machines en vrachtwagens. Ook voor het wegfrezen van uw boomstronk hebben we de juiste machine in beheer. Een boomstronk is voor veel mensen een doorn in het oog. Vooral in de voor, zij of achtertuin. Wanneer u de boomstronk laat verwijderen heeft u weer ruimte voor andere tuinelementen.

Wenst u dat ook? Kom dan vrijblijvend met ons in contact door ons online formulier in te vullen. We stellen een offerte op maat op en eventueel een passend advies voor uw situatie. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Tuinrenovatie inclusief wegfrezen boomstronk

Wanneer we de boomstronk weghalen, zorgen we altijd dat de grond weer wordt opgevuld. We maken de grond egaal en zorgen voor een goede toplaag. Eventueel afgewerkt met bestrating, gras of grind. U geniet als opdrachtgever snel weer van een tuin of terrein zonder boomstronk. En heeft ruimte gemaakt voor andere tuinelementen zoals een terras, looppad of planten vak.

Wilt u iets anders terugplaatsen op de plek van de boomstronk? Allgroen bv beschikt over een hecht team van ervaren hoveniers en ontwerpers. En tekent graag een nieuw tuinontwerp voor u uit. Wij nemen het project hierbij volledig van u over, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar het project. De werkzaamheden worden vaak binnen een dag uitgevoerd. Zo geniet u snel weer optimaal van uw eigen terrein.

Allgroen bv: snel inzicht in de kosten

Definitief uw boomstronk laten verwijderen uit uw tuin of op uw terrein? Wij voeren het voor u uit. Natuurlijk tegen een betaalbaar tarief! Kom voor de kosten met ons in contact en vul dit formulier in. U ontvangt een offerte op maat, gewoon in uw e-mailbox.