Boomstam verwijderen tuin

Een boomstam in uw tuin? En deze op deskundige wijze laten verwijderen door een expert? Allgroen bv helpt u bij iedere tuinklus. Wij hebben specialistische hoveniers, boomverzorgers én European Tree Workers in dienst die u bij het verwijderen van de boomstam graag uit handen nemen. Hiervoor vallen we terug op ons eigen machinepark, waartoe meer dan 50 gespecialiseerde machines behoren. Denk aan vrachtwagens (met of zonder kraan), trekkers, tractoren, zaaimachines, stobbefrezen en graafmachines.

Vanzelfsprekend zijn we in het bezit van een ISO 9001 certificering en een VCA** certificering. Bovendien zijn we aangesloten bij branchevereniging Cumela. Daarmee vertrouwt u op een professionele én bovenal veilige dienstverlening. Ook voor ‘boomstam verwijderen tuin.’ Kom voor een prijsopgave eens met ons in contact via de website.

Boomstam verwijderen tuin: gebruik een stobbefrees!

Afhankelijk van de standplaats van de boom, bekijken we of het direct noodzakelijk is dat de complete boomstam uit uw tuin wordt verwijderd. Soms geeft een boomstam namelijk helemaal geen overlast. De boomstam kan in dat geval worden gefreesd tot een stobbe. Wanneer de complete boomstam, inclusief de wortels verwijderd moeten worden, is er groter geschut nodig. De boomstam is namelijk niet met spierkracht alleen te verwijderen. Veel klanten schakelen daarbij de hulp in van Allgroen bv. Met een zogeheten stobbefrees, verwijderen we boomstronken en de bijbehorende boomwortels grondig. Tot wel 50 cm diep! De machine verpulvert de boomstronk tot snippers, welke verteren in de grond. Hierna kunt u de tuin weer vullen met bestrating, gras of beplanting.

U kunt de stobbefrees nu ook bij ons huren! Wij sturen dan direct een handige hovenier mee, die de machine voor u bediend. Wij weten namelijk als geen ander hoe we veilig met de machine om moeten gaan en besparen u bovendien een hoop tijd. Uw aanvraag voor ‘boomstam verwijderen tuin’ doorgeven? Vul dan dit formulier in.

Allgroen bv: uw expert voor ‘boomstam verwijderen tuin’

Wij bieden u aantrekkelijk geprijsd materieel, een snelle service en vriendelijk personeel. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw tuin? Kom dan eens met ons in contact via de website. Dat kan door dit online aanvraagformulier in te vullen.