Wat kost een boom rooien?

Op zoek naar ‘wat kost een boom rooien?’ Allgroen bv is een deskundige speler op het gebied van boomverzorging in Zuid-Holland en omstreken. Wij werken iedere dag voor gemeentes, woningcorporaties, utiliteitsbedrijven en particuliere tuinbezitters. En beschikken natuurlijk over de juiste kennis en vakmensen om het werk zeer snel voor u uit te voeren. Dankzij ons gedegen planningsysteem, zijn we ook bij spoedgevallen in te schakelen. Dat is handig voor wanneer er een boom onverwachts is omgevallen.

Schakel ons in voor het effectief rooien van uw bomen in Zuid-Holland. Met onze dienst ‘boomverzorging’ helpen wij u bij alle werkzaamheden omtrent het gezond houden van uw bomen. Van het snoeien en inspecteren van uw boom tot het rooien en het definitief verwijderen van de boom. Vul dit formulier in voor een offerte op maat.

Boomverzorging bij Allgroen bv

Boomverzorging is een specialistische dienst binnen onze bedrijfsvoering. Er is namelijk veel kennis en kunde voor nodig. Een deel van ons personeel is opgeleid als boomverzorger, waarvan een aantal zelfs de Europese titel ‘European Tree Worker’ mogen dragen. Zij mogen in heel Europa bomen verzorgen, verplanten, verwijderen en inspecteren. De éne boom is de andere niet. Daarom kijken wij voorafgaande aan de opdracht graag met u mee of verwijdering echt noodzakelijk is. Bij sommige projecten wordt er namelijk gekozen voor het verplaatsen van de boom, waarbij de boom feitelijk wordt ‘hergebruikt.’ Dat is een duurzame oplossing en gaat verspilling tegen.

Wat kost een boom rooien: voorstel aanvragen

Wanneer u uw opdracht voor het rooien van uw bomen aan ons doorgeeft, sturen wij een medewerker naar u toe die even op het terrein komt kijken wat er precies nodig is. Ook letten wij hierbij op de bereikbaarheid, omvang en de standplaats van de boom. Dat zijn allemaal factoren die worden meegenomen in de offerte die u hierna van ons ontvangt.

Wat kost een boom rooien: uw bomen laten rooien door Allgroen bv? Wij vernemen uw opdracht graag. Geef deze door via onze website en ontvang een gepersonaliseerde offerte!