Boom laten kappen prijs

Boom laten kappen prijs opvragen? Voor het kappen van uw boom is het belangrijk om alle veiligheidsregels op te volgen. Zo voorkomt u schade bij uzelf, uw woning of bij de buren. Ook in de openbare ruimte is het afzetten van verkeerswegen soms noodzakelijk om een veilige kap te garanderen.

Allgroen bv helpt u bij het veilig stellen van de omgeving alvorens we met de kap beginnen. Daarbij is het in sommige gevallen nodig om ook vergunningen aan te vragen.

Wilt u precies weten wat het kost om een boom te laten kappen door een vakbekwame hovenier of European Tree Worker? Vraag dan nu uw boom laten kappen prijs op en laat hier uw gegevens achter voor onze hoveniers. Wij rekenen dan van A tot Z uit wat u kwijt bent aan het veilig laten weghalen van uw bomen.

VTA-inspectie en ideale groeiomstandigheden

Bomen veroorzaken in sommige gevallen veel schade. Voornamelijk als uw boom verzwakt is en risico heeft tot omvallen. Een European Tree Worker adviseert u in het stadium voor verwijdering of uw boom gekapt dient te worden.

Verder kijken we dan ook naar symptomen van biotische of abiotische problemen, afwijkingen en de aanwezigheid van schimmels, plagen of boomziektes. In zo’n VTA-inspectie ontvangt u een heldere rapportage van de gezondheid van uw boom. Eveneens weet u naderhand meteen wat u kunt doen om de gezondheid van uw boom te verbeteren of welke werkzaamheden nodig zijn om uw boom te verwijderen.

Kappen is soms helaas noodzakelijk. Heeft u een boom die in slechte gezondheid verkeerd en gekapt moet worden? Maar wilt u de boom eigenlijk liever niet missen? Bij Allgroen bv is het altijd mogelijk om een nieuwe jonge boom terug te laten plaatsen. Op dezelfde – of zelfs op een betere standplaats. Wij adviseren u graag over de beste groeiomstandigheden van de boom én verzorgingstips. Dit alles om een (gedwongen) kap bij uw volgende boom te voorkomen.

Ook mogelijk: bomen herplaatsen

Soms verkeerd uw boom nog wel in goede gezondheid, maar is de standplaats niet ideaal. Bijvoorbeeld omdat de boom moet wijken voor constructiewerkzaamheden in de openbare ruimte. Ook dan schiet Allgroen bv te hulp. Wij maken het mogelijk om met speciale machines de boom inclusief de kluit in één keer te verplaatsen.

Wij zoeken een goede nieuwe standplaats uit en zorgen ervoor dat de bodem ook optimaal is samengesteld. Zo stimuleren we weer een duurzame én vooral groene leefomgeving.

Boom laten kappen prijs

Liever meteen inzichtelijk krijgen wat de ‘boom laten kappen prijs’ is bij Allgroen bv? Dat ligt voor een groot deel aan de bereikbaarheid van uw boom. In sommige gevallen moeten wij speciaal materieel inzetten zoals een kraan (om de boom over huizen of zelfs flatgebouwen heen te tillen).

De complexiteit van het project heeft dus invloed op de prijs. Wij rekenen het natuurlijk graag voor u uit. Vul dit formulier in op de website van Allgroen bv om binnen enkele werkdagen een prijs te ontvangen via de e-mail voor het verwijderen/kappen van uw boom.