Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Kostprijs verplaatsen boom

Bent u benieuwd naar de kostprijs verplaatsen boom? Allgroen bv kan u daar zeker bij helpen! Voor het verplaatsen van een boom is veel uitgebreide kennis nodig. Daarnaast zetten wij  specialistische machines in zoals bijvoorbeeld een verplantmachine, een graafmachine en/of zelfs een kraan. Het verplaatsen van een boom is een duurzame optie bij bijvoorbeeld een tuinrenovatie of bij de aanleg van een nieuwe woonwijk.

Allgroen bv heeft alle kennis en expertise in huis om een boom op de juiste manier te verplaatsen, zonder dat u of de boom daar veel last van heeft. Ontdek snel wat de kosten zijn om een boom te laten verplanten, vraag via onderstaand formulier nu een prijs bij ons aan!

Kostprijs verplaatsen boom

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Kostprijs verplaatsen boom bij Allgroen bv

Als u de verplaatsing van een boom bij ons aanvraagt, doorlopen wij eerst een aantal stappen. Allereerst kijken we of de boom nog in goede gezondheid is. Dat is namelijk belangrijk, zo kan de boom geen plagen en ziektes verspreiden in het nieuwe gebied waar hij komt te staan. Ook kijken we naar het groeigedrag en de biotische staat. Alleen zo weten we zeker dat de boom in goede gezondheid wordt overgeplaatst.

Voor het verplaatsen van een boom huren wij specialistische machines in, om dit zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard kunt u rekenen op onze specialisten die dit op de juiste manier in goede banen zullen leiden. We regelen de verplaatsing van A tot Z, zodat u hier verder minimaal werk aan heeft.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers vertellen u alles wat u moet weten over het laten verplaatsen van een boom. Laat uw gegevens achter via dit formulier, dan kunnen we op basis van uw situatie een goede kostprijs maken. We staan graag voor u klaar bij Allgroen bv!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.