European Tree Worker

Met een European Tree Worker van Allgroen bv profiteert u van een optimale boomverzorging. Onze ETW’ers zijn gekwalificeerd en beschikken over de nodige diploma’s om uw project deskundig uit te voeren. Binnen het bedrijf is veel diepgaande kennis aanwezig over groeiwijzen, boomziektes, aantastingen en verschillen tussen boomsoorten.

Daarnaast weten we als geen ander hoe we bomen op een efficiënte wijze moeten rooien, frezen, snoeien, (ver)planten, verwijderen of versnipperen. Ook voor de inspectie en een compleet boomveiligheidsonderzoek, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres.

Bent u samengevat benieuwd naar de mogelijkheden van een European Tree Worker voor uw boomklus? Bel voor passend advies met een vakkundige medewerker. Meer dan 5000 klanten gingen u al voor.

European Tree Worker. Ontdek onze dienst ‘boomverzorging’

Of u nu slechts één boom bezit die toe is aan verzorging, of wanneer u beschikt over meerdere bomen. De ETW’ers van Allgroen bv pakken uw project met veel expertise op. Er wordt nauwkeurig gewerkt, met een doelmatige aanpak. Allgroen bv voert boomverzorging uit in en rondom tuinen, parken en bossen. Daarbij zorgen we ervoor dat uw bomen optimaal tot hun recht komen.

Boomverzorging is sinds het begin een specialistisch onderdeel binnen Allgroen bv.

Gekwalificeerde medewerkers

Dankzij de expertise van onze European Tree Workers, kunnen wij uw bomen op een veilige manier inspecteren, verzorgen en verwijderen. Daarbij voeren wij graag een zogeheten VTA-onderzoek uit. Via een boomveiligheidsonderzoek kunnen wij uw bomen grondig onderzoeken.

We letten onder andere op mechanische defecten en symptomen van biotische of abiotische problemen. Anders gezegd: er wordt gelet op groeigedrag, vlekken of breuken, wondjes en de aanwezigheid van schimmels.

Na het onderzoek ontvangt u een uitgebreide rapportage met alle potentiële problemen. Zo beschikt u direct over een handig overzicht over de kwaliteit van uw bomen. Ideaal!

European Tree Worker: nu inschakelen

Bij Allgroen bv profiteert u van onze vele voordelen! Een voordelige prijsvoering, 37 jaar expertise en een snelle realisatie van uw project. Schakel daarom een European Tree Worker in van Allgroen bv.

Vraag direct een prijsindicatie aan op maat. Of bel voor een advies op maat met een medewerker. U vindt het telefoonnummer onderaan deze pagina of op de contactpagina van onze website.