Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bomen rooien

Bent u op zoek naar een professionele hovenier die volledig kan ontzorgen m.b.t. bomen rooien? Allgroen bv is een deskundig hoveniersbedrijf met een expertise van maar liefst 35 jaar. We zijn operatief in de omgeving van de Drechtsteden. Naast bomen rooien, kunt u ook bij ons terecht voor een boomveiligheidsonderzoek (VTA-onderzoek). We onderzoeken uw boomsoort, eventuele groeiwijze, mogelijke ziektes en aantastingen. Vervolgens ontvangt u deskundig advies in een passend VTA-onderzoek.

Onze vakmannen hebben diepgaande kennis over snoeimethodes en beschikken over de nodige vaardigheden voor het wegfrezen van stronken en stobben. Ook wanneer u de gehele boom wilt verwijderen helpt Allgroen bv u graag verder.

Bomen rooien

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

European Tree Workers (ETW)

De medewerkers van Allgroen bv zijn opgeleid als European Tree Workers (ETW). Dat houdt in dat zij volledig gekwalificeerd zijn om zich bezig te houden met de verzorging van bomen. De ETW’ers weten als geen ander hoe ze de bomen moeten verzorgen. Ook wanneer u de bomen wilt laten inspecteren, verwijderen, (ver)planten, rooien, frezen of versnipperen, kunnen zij u verder helpen.

Of u nu 1 boom heeft die u wilt laten rooien, of u beschikt over meer als 30 bomen die nodig toe zijn aan verzorging, Allgroen bv is uw vertrouwde hoveniersbedrijf. We beschikken niet alleen over de juiste kennis, maar ook over het gewenste materieel. In ons moderne machinepark in Dordrecht staan diverse machines klaar om uw project uit te voeren.

Bomen rooien – Allgroen bv

Projectmanagement of een klus via Allgroen bv levert u vele voordelen op. Zo kunnen wij door ons eigen machinepark de machinekosten laag houden. U profiteert daardoor van een voordelige prijsvoering. Allgroen bv biedt u een professioneel resultaat en een uitstekende service.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Bomen rooien prijs aanvragen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van boomverzorging bij Allgroen bv? Ontdek ons bedrijf of vraag een prijs aan op maat. Heeft u vragen over bomen rooien of onze aanpak? Stel uw vraag aan een vakkundige medewerker. U ontvangt te allen tijde passend advies.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.