Boom weg laten halen kosten

Wilt u meer te weten komen over ‘boom weg laten halen kosten?’ Bij Allgroen bv bent u aan het juiste adres. Wij helpen u bij het veilig verwijderen van uw boom. U heeft daarbij de keuze om de boom (in z’n geheel) te verplaatsen naar een nieuwe standplaats of om de boom helemaal te laten verwijderen. In beide gevallen beschikken we over de juiste machines en mensen om het project uit te voeren. Daarbij hechten we veel waarde aan veiligheid en nauwkeurigheid.

Allgroen bv is een professioneel groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht die u in heel Zuid-Holland verder helpt bij het kappen of verplaatsen van uw boom. Ontdek nu wat het precies kost om de boom veilig weg te laten halen én vraag eenmalig de kosten op voor uw project.

Laat hier uw gegevens achter om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen binnen enkele werkdagen via de e-mail.

Ontdek of uw boom nog in goede gezondheid is

Twijfelt u aan de gezondheid van uw boom? Dan helpen wij u bij het controleren en indexeren van de uitwendige kenmerken van interne mechanische defecten. En daarnaast controleert de European Tree Worker op symptomen van biotische of abiotische problemen. Zo weet u zeker dat uw boom geen afwijkingen heeft en geen risico vormt tot omvallen of schade.

Soms lijkt het erop alsof uw boom klaar is voor de kap. Echter alleen een European Tree Worker weet of uw boom nog te redden valt. Soms zijn simpele snoeiwerkzaamheden noodzakelijk en kan uw boom nog jaren mee. Voer daarom iedere 2 jaar een VTA-inspectie uit om de gezondheid van uw boom te controleren en de kap uit te stellen.

Liever niet kappen maar uw boom wel behouden? Wij maken het ook mogelijk om uw boom in z’n geheel (dus inclusief kluit) te verplaatsen. Daarbij adviseren wij u graag over de juiste standplaats voor uw boom. Inclusief de juiste voeding, aarde en toegang tot zonlicht.

Indien u toch liever kiest voor een volledige kap, maken wij het mogelijk om uw boom in delen te kappen. Daarbij is het mogelijk om uw boom te versnipperen, naar een groenverwerker te vervoeren of de boom te hergebruiken.

Boom weg laten halen kosten opvragen bij Allgroen bv

Wanneer u meer te weten wilt komen over de kosten voor het veilig verwijderen van uw boom, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij maken snel inzichtelijk wat wij precies rekenen voor de inzet van arbeid en machines.

Vraag via deze weg nu uw vrijblijvende prijsopgave op. En onze calculatie-afdeling stuurt u binnen enkele werkdagen een prijsopgave toe via de e-mail.