Knotten van bomen

Het juist knotten van bomen kunt u overlaten aan de boomspecialist van Allgroen B.V. Het hangt af van de type boom wanneer deze geknot of gesnoeid moeten worden. ABC bomen moeten in de zomermaanden worden gesnoeid, en knotbomen van november tot februari.

Weet u niet zeker of uw boom al geknot moet worden? Vraag direct meer informatie aan. Onze boomspecialist komt graag even langs om inspectie en onderhoud aan uw bomen uit te voeren.

Gezonde bomen op het terrein

Het periodiek laten snoeien of knotten van bomen zorgt ervoor dat uw planten beter bloeien in de bloeiperioden. Daarnaast creëert u meer licht in uw tuin. Bomen zijn ontzettend belangrijk voor het gezonde leefklimaat van mens en dier. Het zorgt namelijk voor de aanvoer van voldoende zuurstof in de lucht.

Knotten van bomen
Knotten van bomen

Gevaarlijke situaties

Aan de andere kant kunnen bomen hinder veroorzaken door laaghangende of half afgebroken takken. Voorkom dat uw bomen overlast veroorzaken door ze regelmatig te laten checken door Allgroen B.V.  U wilt vanzelfsprekend gevaarlijke situaties voorkomen! Daar helpen wij u graag bij.

Aanleg en renovatie

Allgroen B.V. doet meer dan alleen boomverzorging! We zijn uw partner op het gebied van aanleg en renovatie van tuinen, maar ook voor waterpartijen, speeltuinen en zelfs bruggen. Iedere dag hebben wij verschillende opdrachten voor gemeenten, scholengemeenschappen en bedrijven om de buitenruimte te vernieuwen. Zoals u hierboven leest is onze dienstverlening vrij uitgebreid. Heeft u een vraag over een project? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Allgroen B.V. is uw specialistische partner in groen.

Afspraak maken voor inspectie

Het knotten van bomen neemt Allgroen B.V. graag voor u uit handen. Via onze website leest u meer over onze European Tree Workers (ETW) en de specialistische verzorgingsmethoden. Stel direct uw vragen aan onze medewerkers via het onderstaande formulier. Ook kunt u onze projecten volgen via LinkedIn. We maken graag binnenkort kennis met u! Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.