Onderhoud bedrijfstuinen

Onderhoud bedrijfstuinen uitbesteden? Allgroen B.V. helpt u graag bij het periodiek onderhoud aan de bedrijfstuin. Een groene omgeving helpt bij de creativiteit van uw medewerkers! Ook biedt het een plek van rust tijdens de lunchpauze. Even uit de eigen werkomgeving!

Wij snappen maar al te goed dat u de beplanting en het groenonderhoud niet zelf wilt doen, en liever overlaat aan een specialist in groen. Vraag nu gratis meer informatie aan!

Allgroen B.V. uit Dordrecht

De hoveniers van Allgroen B.V. hebben een hart voor groen. Iedere dag gaan zo’n 40 werknemers er op uit om verschillende opdrachten uit te voeren voor onze klanten. In ons klantenbestand vindt u gemeenten, scholengemeenschappen en bedrijven. Maar ook particulieren.

Onderhoud bedrijfstuinen
Onderhoud bedrijfstuinen

Grote en kleine projecten

Samengevat hebben wij een vrij divers klantenbestand. Als meer da 39 jaar zijn we actief in de regio Zuid-Holland. Van Schiedam tot aan de Drechtsteden. Van grote tot kleine projecten; wij zijn uw partner bij uitstek! Onze planners vertellen u graag meer over de projecten die we tot nu toe hebben uitgevoerd. Vraag eens meer informatie op!

Bedrijfstuinen aanleggen en onderhouden

Zoals hierboven benoemen kunnen wij zowel grote als kleine projecten uitvoeren. Ook voor de aanleg en onderhoud bedrijfstuinen. Allgroen B.V. laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn voor een inspirerende bedrijfstuin, met parkeerplaatsen en zitmogelijkheden voor uw medewerkers. Maak gebruik van verschillende soorten seizoen beplanting om het hele jaar door te genieten van de bedrijfstuin. Onze hoveniers komen periodiek langs om onderhoud uit te voeren. Zo ligt uw tuin er op elk moment prachtig bij. Ga vrijblijvend in gesprek met ons over de mogelijkheden.

Gratis informatie ontvangen

Wilt u informeren voor onderhoud bedrijfstuinen? U bent altijd aan het goede adres bij Allgroen B.V. Volg ons via LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze bijzondere projecten! Ook kunt u projecten bekijken via onze website. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Stel deze via het onderstaande formulier. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.