Oude bomen verplanten

Wilt u oude bomen verplanten? Schakel dan de hulp van een professionele hovenier. De hoveniers en boomverzorgers van Allgroen bv zijn gespecialiseerd in het verplanten van oude en nieuwe bomen. We hebben zelfs gediplomeerde European Tree Workers in dienst die, naast het verplanten, ook inzetbaar zijn voor het inspecteren, snoeien, verwijderen, rooien, frezen en versnipperen van bomen.

Wanneer we uw bomen gaan verplanten, huren we daar een speciale verplantmachine voor in. Deze machine maakt het mogelijk om de bomen inclusief wortelnetwerk met grond in één keer verplaatsen. Voor hele grote bomen zetten we ook onze graafmachines in en aanvullend een kraan. Wilt u achter de kosten komen voor het verplanten van uw oude bomen? Vul dan dit online formulier in op onze website en ontvang binnen 7 werkdagen een offerte per e-mail.

Oude bomen verplanten: wij maken het voor u mogelijk

In vergelijking met nieuwe bomen, zijn oude bomen een stuk moeilijker om te verplaatsen. Daarom is voldoende groenkennis essentieel. Wij letten erop dat de boom geen schade oploopt tijdens het verplaatsen.

Het is eventueel aanvullend mogelijk om een zogeheten VTA-inspectie op te vragen. We onderzoeken dan voorafgaande aan de werkzaamheden of uw oude boom nog in goede gezondheid is. Ook letten we op de aanwezigheid van schimmels, barsten, schimmels of plagen en onderzoeken we in het kader van de Wet Natuurbescherming (voorheen de Flora & Faunawet), of de boom geen broeiplaats is voor vogels. Zo bent u er helemaal zeker van dat we de boom mogen verzetten.

Allgroen bv beschikt over een team van meer dan 45 specialistische medewerkers, waaronder deskundige boomverzorgers, hoveniers en European Tree Workers. Meer informatie omtrent boomverzorging vindt u terug op onze website.

Vrijblijvende offerte voor het verplanten van bomen

Ontvang ook binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte via de e-mail met een kostenindicatie voor het verplaatsen van uw oude boom. Of u nu een tuineigenaar bent die de boom op een andere standplaats wil hebben, of u voor de gemeente werkt en de boom tijdens een woonwijk renovatie uit duurzaam oogpunt wilt verplaatsen. Allgroen bv helpt u in beide gevallen snel verder.