ABC bomen snoeien

Wanneer kun je het beste ABC bomen snoeien? De boomspecialisten van Allgroen B.V. helpen u graag een handje. ABC bomen is een verzamelnaam voor verschillende soorten bomen. De esdoorn, de berk, de haagbeuk en ook de notelaar en druivelaar.

Allgroen B.V. beschikt over alle nodige materialen om verschillende soorten bomen, struiken en heesters op juiste wijzen te kortwieken, frezen en stronken. Dit wordt uitsluitend gedaan door iemand die een gekwalificeerd European Tree Worker (ETW) is. Iemand die ETW is opgeleid beschikt over alle specialistische kennis omtrent boomverzorging. Zo weet u altijd dat er iemand uw bomen onderhoud die verstand van zaken heeft.

Info & Prijzen

Wanneer kan ik mijn ABC bomen laten snoeien?

ABC bomen moeten in een juiste periode gesnoeid worden, anders gaan de bomen namelijk bloeden. Nu hoor ik u denken: bloeden? Bloeden betekend dat er een grote hoeveelheid ‘boomsap’ vrijkomt bij het beschadigen of snijden van de boom. Deze sappen bloeden als het ware uit de wonden van de boom, omdat de worteldruk op de houtvaten erg hoog is; bijvoorbeeld in de wintermaanden!

ABC bomen snoeien
ABC bomen snoeien

Advies op maat

Allgroen B.V. snoeit uw ABC bomen wanneer deze vol in blad staan. Er wordt dus nooit in de winter gesnoeid. We kiezen ervoor om uw bomen in de zomermaanden te behandelen. Heeft u hier vragen over? Onze collega’s staan u graag te woord. Allgroen B.V. kan indien nodig ook bij u op locatie langskomen om de situatie te inspecteren. Zo kunnen wij u voorzien van advies op maat!

Uw partner bij uitstek

Op onze website kunt u al het een en ander vinden over het onderhoud aan bomen. Wist u dat we meer doen dan alleen groen? Ook voor reguliere en specialistische grond- en infra werkzaamheden zijn wij uw partner bij uitstek!

Informatie & Prijzen

Meer informatie ontvangen

Stel direct uw vraag via het onderstaande contactformulier. Ook kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste projecten van Allgroen B.V. via het portfolio of via social media! Volgt u ons al? We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook:

Groen
Grond
Infra
Machineverhuur