Snoeien bomen Dordrecht

Het snoeien van bomen in Dordrecht is een werkzaamheid die u uitstekend kunt overlaten aan de vakmensen van Allgroen bv. Als groen, grond en infrabedrijf bieden wij een veelzijdigheid aan diensten aan. Eén daarvan is het snoeien en verzorgen van bomen in Dordrecht. 

Uiteraard zetten wij voor deze werkzaamheid uitsluitend ervaren vakmensen in. Snoeiwerkzaamheden dient namelijk op professionele wijze te worden uitgevoerd. Dat om de boom zo gezond mogelijk te houden. U heeft als boomeigenaar een zorgplicht. Dat houdt in dat u verantwoordelijk bent (ook financieel) als uw boom -zonder tussentijdse inspecties- lichamelijke of financiële schade veroorzaakt bij derden.

Wanneer u dus regelmatig -om de 2 of 3 jaar- uw boom laat inspecteren met een zogeheten VTA-inspectie, kunt u aantonen dat u aan uw plicht als boomeigenaar heeft voldaan. Uiteraard horen snoeiwerkzaamheden van tijd tot tijd tot maatregelen die uit zo’n boominspectieonderzoek naar voren kunnen komen.

Meer informatie over het tijdig snoeien van bomen? Of heeft u interesse in een VTA-inspectie? Kom eens in contact met Allgroen bv.

Snoeien bomen Dordrecht overlaten aan Allgroen bv

Wanneer u snoeiwerkzaamheden overlaat aan onze vakmensen, dan bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig werk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat al onze klanten optimaal tevreden zijn over onze diensten en services, ook wanneer het gaat om het snoeien van uw bomen.

Boomverzorging wordt bij ons altijd uitgevoerd door een vakkundige boomverzorgers. In sommige gevallen kan dat ook door een speciaal getrainde European Tree Worker. Zo bent u verzekerd van een professioneel resultaat én de beste dienstverlening die verkrijgbaar is op de markt. Een European Tree Worker weet namelijk alles over het snoeien, frezen, verzorgen, inspecteren, verplanten, verplaatsen, versnipperen of kappen van bomen.

Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op wanneer u boomverzorging aan ons wilt uitbesteden

Contact: boomverzorging

Het snoeien van bomen in Dordrecht gebeurd altijd op vakkundige wijze en natuurlijk tegen een aantrekkelijk tarief.

Wilt u ons inschakelen voor boomverzorging in uw wijk of gemeente? Of wilt u toch liever eerst wat extra informatie -of persoonlijk advies- van ons ontvangen? Vul bij interesse ons informatieaanvraagformulier in.

Liever persoonlijk contact met een medewerker? Bel eens naar  078 – 61 62 837 of mail naar info@allgroenbv.nl. U vindt ons aan de Sikkelstraat 28 in Dordrecht.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.