Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Boom in tuin verwijderen

Een boom in tuin verwijderen? Wij helpen u hier graag mee verder. Allgroen bv is een grote speler in de groensector én helpt allerlei soorten klanten. Van woningbouwverenigingen met complexe herinrichtingsprojecten in de openbare ruimte, tot particulieren die een boom in hun achtertuin hebben staan. Wanneer u één of meerdere bomen wilt verwijderen, zoekt u natuurlijk een deskundige partij die het werk van u overneemt, tegen een betaalbare prijs. Hiervoor zit u bij Allgroen bv goed. Dankzij ons eigen machinepark, kunnen we zeer snel schakelen en zijn onze medewerkers flexibel inzetbaar. Het houdt bovendien de kosten laag!

Het is mogelijk om ons direct in te schakelen wanneer u de situatie met uw boom niet meer vertrouwt. Wankelt uw boom én dreigt deze om te vallen? Wij verwijderen de boom effectief én snel. Ook bij stormschade! Kom voor een prijs op maat met ons in contact door ons online formulier in te vullen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Boom in tuin verwijderen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Alle vormen van boomverzorging

Soms verkeerd uw boom in slechte gezondheid. Wij hebben vakkundige boomverzorgers die uw boom inspecteren op o.a. groeigedrag, barsten, vlekken en de aanwezigheid van schimmels of ziektes. Daarmee ontvangt u als boomeigenaar een uitgebreide rapportage met een plan van aanpak. De aanbevelingen zijn direct uitvoerbaar door onze vakmensen en zijn nodig om uw boom weer in goede gezondheid te krijgen. Met zo’n boomveiligheidscontrole of VTA-inspectie, is het verwijderen van uw boom in sommige gevallen zelfs te voorkomen.

Heeft u ergernis aan de plaats van uw boom, maar wilt u deze wel behouden? Het verplaatsen van uw boom naar een nieuwe standplaats in uw tuin, voeren wij met veel plezier voor u uit. Hier hebben wij behendige machines voor. Toch liever uw boom laten kappen? Onze European Tree Workers zijn gespecialiseerd in het veilig verwijderen van uw boom. Dat doen zij met de hand of met behulp van een kraan. Soms wordt de boom omgezaagd, waarna deze na ‘het omvallen’ in stukken wordt gezaagd en afgevoerd. In andere gevallen wordt de boom in delen verwijderd. Schakel ons vooral in wanneer u ook de wortels én de boomstam wilt verwijderen.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Snel een offerte

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, doen wij u graag een persoonlijk voorstel op maat. Het kan hierbij nodig zijn om even te komen kijken naar uw boom. We nemen dan de volgende factoren mee in onze prijsvoering: de afmetingen van de boom, leeftijd, risico tot omvallen en de bereikbaarheid. ‘Is de boom goed te bereiken en welke machines zijn hierbij nodig?’ Wanneer u graag een offerte voor ‘boom in tuin verwijderen’ van ons ontvangt, vult u het onderstaande formulier in. Wij maken dan een afspraak én zorgen meteen voor een heldere offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.