Boom uit de tuin halen

Een boom uit de tuin halen? Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar verstandiger is om de werkzaamheden hiervoor uit te besteden. Het is namelijk nog niet zo eenvoudig om zelfstandig een boom uit de tuin te halen. Allgroen beschikt over de juiste machines, stobbefrezen, zaaggereedschap, vrachtwagens en kranen om het werk te eenvoudiger. Een deel van ons personeel is gecertificeerd boomverzorger en sommige hebben ook de Europese titel bemachtigd tot European Tree Worker.

Daarmee kunt u stellen dat boomverzorging een heel specialistisch vak is, wat met veel zorgvuldigheid door ons wordt opgepakt en uitgevoerd. Geniet ook van onze flexibele en snelle aanpak. Soms al binnen 1 dag! En vraag eens naar onze prijsvoering. Wij bieden u een zeer aantrekkelijk tarief om de ongewenste boom uit de tuin te halen.

Boom snoeien, kappen en compleet verwijderen

Afhankelijk van de grootte –en omvang- van de boom, moet u de boom waarschijnlijk eerst snoeien. Dit brengt een hoop afval met zich mee. Hierna moet u de boom in stukken snoeien (inclusief) stam. Of u kiest ervoor om de boom in één keer om te kappen, waarna de boom in z’n geheel in stukken wordt gezaagd. Omdat er hier een groot risico aan vast zit -uw boom kan namelijk tijdens de val schade brengen aan andere woonhuizen, auto’s of passerende mensen- wordt dit vaak niet zelf uitgevoerd. Na het kappen van uw boom blijft u nog steeds achter met een boomstam, die soms een doorn in het oog is. Onze medewerkers hebben beschikking tot een speciale freesmachine, die de wortels in de grond (en de boomstam) verpulveren. Hierna wordt het gat weer dichtgemaakt met de juiste grondsoort.

Het is een hoop werk om dit in uw eentje uit te voeren. Wanneer u de professionele hulp inschakelt van Allgroen bv, nemen we alle werkzaamheden uit handen. We snoeien en verwijderen uw boom vaak binnen 1 dag en brengen het groenafval direct naar de groenverwerker. U bent dan snel verlost van uw boom.

Allgroen bv kan zelfs de moeilijkste bomen uit uw tuin verwijderen. Soms is het namelijk niet mogelijk om de boom om te laten vallen, waardoor de boom in delen wordt verwijderd. Hiervoor zetten wij een kraan in, die de boomstukken één voor één over het woonhuis heen tillen naar de vrachtwagen met container.

Boom uit de tuin halen: uw opdracht doorgeven

Geïnteresseerd geraakt in onze mogelijkheden voor uw tuin of woonwijk? Ook bij stormschade, waarbij uw boom onverwachts is omgevallen, schakelt u ons in. Geef uw opdracht vandaag nog aan ons door via de website door dit formulier in te vullen. Telefonisch bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook. Doe dit via: +3178 – 61 62 837. We helpen u graag verder met ‘boom uit tuin halen.’