Verplanten van bomen

Uw bomen verplanten en verplaatsen? Allgroen bv helpt gemeentes, woningbouwverenigingen, bouwbedrijven en partnerbedrijven met het succesvol verplanten van bomen. We hebben beschikking tot eigen specialistische machines en vrachtwagens in ons machinepark. En hebben bovendien de juiste connecties om materieel in te huren, mochten we deze niet tot onze beschikking hebben.

Kortom: voor alles omtrent het planten van bomen en boomverzorging op grootschalige schaal, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres.

Het verplaatsen van bomen is een duurzame én efficiënte manier van groenbehoud in de wijk. Hier helpen wij graag aan mee. Kom voor een offerte op maat eens met ons in contact door ons online formulier in te vullen.

Verplanten van bomen: kies voor een expert!

Allgroen bv heeft meer dan 37 jaar ervaring met het snoeien, frezen, verplanten en verwijderen van bomen. Voor zakelijke aanbieders, maar ook voor particulieren. Heeft u een boom in de tuin staan die u graag ergens anders naartoe verplaatst? Wij geven uw bom(en) een nieuwe standplaats. Daarbij onderzoeken we vooraf ook de bodemkwaliteit en de stand van de zon. Zo weet u zeker dat uw bom(en) niet plotseling met problemen zal kampen waaronder: groeivermindering, ziekte of sterfte.

European Tree Worker

Wij hechten als groen, grond en infrabedrijf veel waarde aan een uitstekende dienstverlening. Daarom trainen wij onze boomverzorgers regelmatig. De kennis en vakmanschap worden zo in stand gehouden. Zelfs een aantal van onze boomverzorgers hebben de Europese certificering: European Tree Worker mogen bemachtigen. Hierdoor zijn zij bevoegd om in Nederland en in alle Europese lidstaten boominspecties én boomverzorging uit te voeren.

Verplanten van bomen: offerte opvragen

Voor het verplanten van bomen helpen wij u met veel plezier verder. Geniet van onze expertise omtrent het verzorgen en verplaatsen van grote en kleine bomen. In de publieke ruimte of gewoon bij u thuis. Wenst u meer informatie of een oriënterend gesprek? Kom dan eens in contact met een medewerker. Vraag ook eens naar onze prijzen omtrent het verplanten van bomen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.