Grote bomen verplanten

Grote bomen verplanten is niet niks. Er komt namelijk heel veel bij kijken om dit op een goede manier en zonder teveel overlast te kunnen doen. Daarnaast moet dit ook voor de boom zelf op de juiste manier gebeuren, anders zal deze op zijn nieuwe plekje niet meer verder groeien en door gaan. Dat is natuurlijk zonde van al het werk. Allgroen bv heeft alle kennis en expertise in huis om een grote boom op de juiste wijze te kunnen verplanten. Onze specialisten hebben veel ervaring en weten precies hoe ze er voor kunnen zorgen dat u en de boom hier zo min mogelijk last van hebben.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn in uw situatie? Vul online dit formulier in en we maken een passende offerte op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Allgroen bv | Alle kennis en expertise onder één dak

Staat de boom op de verkeerde plek, maar wilt u de boom wel gewoon behouden? Verplanten is een duurzame optie bij tuinrenovaties en/of woonwijk renovaties. Allgroen bv huurt een speciale verplantmachine in om de volwassen boom te verplaatsen. Soms is de boom te groot voor de machine, we zullen dan diverse graafmachines en een kraan inzetten om de boom alsnog te verplanten.

Wij zorgen er altijd voor dat we de juiste specialistische machines inhuren voor de klus, zodat we zeker weten dat we alles in goede banen kunnen leiden. We zorgen van A tot Z dat alles wordt geregeld, zodat u hier vooraf en achteraf zo min mogelijk werk aan heeft.

Vraag een offerte aan voor een grote boom verplanten

Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn voor het laten verplanten van een boom? De prijs is natuurlijk erg afhankelijk van verschillende factoren. Dat houdt in: de grootte van de boom, waar deze staat en waar hij naartoe moet. Via dit formulier kunt u eenvoudig online een offerte opvragen voor uw specifieke situatie. Wij staan graag voor u klaar!