Boom laten kappen

Ervaart u overlast aan een boom? Een boom laten kappen doet u voordelig bij Allgroen bv. Wij bieden u een zeer aantrekkelijk tarief ten opzichte van concurrente bedrijven uit de regio. Dat komt omdat wij gebruik maken van schaalvoordelen. We beschikken over een eigen machinepark, met meer dan 50 machines. Van vrachtwagens tot boomgrijpers. Daarnaast bezitten onze ETW’ers diepgaande kennis over de gezondheid van uw bomen. En kunnen dat voor u in kaart brengen.

Boomverzorging is een essentieel onderdeel van onze corebusiness. Al meer dan 37 jaar voert Allgroen bv boomverzorging voor u uit. En dat doen wij nog steeds met veel plezier. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het kappen van uw bomen? Via onze website kunt u nu direct een prijs aanvragen.

Boom laten kappen. Alles over boomverzorging

Als groen, grond en infra bedrijf zijn we goed bekend met alle vormen van boomverzorging. Daarbij voeren wij periodiek onderhoud uit aan bomen, tuinen, parken en bossen. Een boom is op z’n allerbest met professioneel onderhoud. Allgroen bv kan alle reguliere en specialistische werkzaamheden voor u uit handen nemen. Van het opstellen van een VTA-onderzoek tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Een boomveiligheidsonderzoek is in sommige situaties nodig om het ziektebeeld in kaart te brengen.

Vakbekwaam personeel

De specialistische medewerkers van Allgroen bv kunnen u op alle gebieden ontzorgen. Van snoeiwerk, verplanten, rooien, frezen, kappen tot aan het versnipperen en verwijderen van de boom. Uiteraard geheel op een veilige en verantwoordelijke wijze. Onze boomverzorgers bezitten een geldige diploma en de nodige veiligheidsdiploma’s. Zo kunt u vertrouwen op onze dienstverlening.

Boom laten kappen door Allgroen bv

Naast boomverzorging kan Allgroen bv u ontzorgen op het gebied van grondvoorziening, tuinaanleg en infrastructureel werk zoals bestrating. Zo vormt ons bedrijf een breed karakter op al de aspecten van uw buitenruimten. Niet enkel voor particulieren, maar juist voor bedrijven, gemeenten, woningcorporaties, ziekenhuizen, aannemers, scholen en meer. Kom daarom in contact. En vraag vandaag nog een offerte aan via onze website.