Kosten verwijderen boom

Kosten verwijderen boom uit laten rekenen? De calculatie-afdeling van Allgroen bv helpt u bij het berekenen van de prijs voor het veilig verwijderen van uw boom. De complexiteit van het project heeft vaak invloed op de prijs. Moet uw boom bijvoorbeeld met een kraan over uw woning of flat/kantoorgebouw worden getild? Dan is dat arbeidsintensiever dan wanneer de boom op een goede bereikbare plaats staat. Ook moeten er in sommige gevallen speciale vergunningen worden verleend om bepaalde wegen of fietspaden tijdelijk af te sluiten.

Allgroen bv zorgt in alle gevallen voor een veilige kap. Dat wordt uitgevoerd door onze European Tree Workers in samenwerking met onze hoveniers en machinisten. Soms wordt de boom eerst in stukken gezaagd en per onderdeel verwijderd. U heeft daarbij de keuze om de boom te laten versnipperen, af te voeren naar een groenverwerker of te hergebruiken.

Laat bij meer interesse over onze prijsvoering via deze pagina op de website van Allgroen bv uw gegevens achter om binnen enkele werkdagen via de e-mail een prijsoverzicht te krijgen voor het veilig verwijderen van uw boom.

Zorg goed voor uw bomen om een kap te voorkomen

Als boomeigenaar heeft u een zorgplicht. Daarbij is het bij grote bomen zelfs noodzakelijk dat u iedere 2 jaar uw boom laat controleren door een European Tree Worker. De specialist van Allgroen bv voert een grondig visueel onderzoek uit en inventariseert de uitwendige kenmerken van interne mechanische defecten en symptomen van biotische of abiotische problemen. Naar aanleiding van het onderzoek ontvangt u een heldere rapportage met problemen en eventuele oplossingen. Mochten wij een (nood)kap aanbevelen dan vormt uw boom hoog risico tot omvallen en schade.

Naast een VTA-inspectie weten wij alles over het creëren van de juiste groeiomstandigheden voor bomen. Met bomengranulaat, de juiste standplaats en diverse maatregelen om boomziektes voorkomen. Eveneens zorgen wij altijd voor deskundig onderhoud aan uw bomen.

Naast het verwijderen maken we het bovendien mogelijk om uw bomen te herplaatsen. Met een speciale machine is het heel eenvoudig om de boom, inclusief kluit, in één keer te verplaatsen. Wanneer een kap dus niet écht nodig is, is herplaatsing een goed alternatief. Dit alles om duurzamer om te gaan met de natuur en de leefomgeving.

Kosten verwijderen boom opvragen bij Allgroen bv

Geniet van een helder overzicht van de totale kosten voor het verwijderen van uw boom. Vraag via dit formulier op de website van Allgroen bv nu een vrijblijvende offerte op. Wij sturen u dan meer informatie over onze tarieven, de totaalprijs en de beoogde werkzaamheden in uw geval.

U ontvangt het overzicht gewoon via de e-mail, binnen enkele werkdagen. Zo weet u al snel wat het verwijderen van uw boom in Zuid-Holland écht kost.