Park bomen

In een park dat u beheert nieuwe bomen planten? Allgroen bv helpt u bij het planten van nieuwe park bomen. Daarbij kijken we vooral naar de bomen die er al staan en zoeken we complementaire bomen uit. Daarnaast zorgen we ook voor voldoende lichtinval, voedingsrijke grond en een goede afwatering. Zo hebben de nieuwe bomen immers de beste condities om te groeien.

Wilt u toch liever een geheel nieuw park aanleggen met veel bomen? Allgroen bv helpt u bij het uitdenken van een nieuw concept, een deskundig ontwerp, een nauwkeurige calculatie en een effectieve projectbegeleiding. Alles om uw project in goede banen te leiden.

Wenst u gebruik te maken van één van onze groendiensten? Geef uw verzoek dan vandaag nog aan ons door, door dit formulier op onze website in te vullen. Wij nemen uw project dan in behandeling en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Zo heeft u alvast inzicht in de kosten en de werkzaamheden voor het aanleggen van nieuwe park bomen.

Groot groenvoorziening en infradiensten!

Voor het aanleggen van een nieuw park met bomen is meer nodig dan u denkt. Niet alleen moet u goed nadenken over de juiste standplaats van uw bomen, maar uw buitenruimte moet ook toegankelijk blijven voor bezoekers. Door goede looppaden, verlichting, hekwerk en eventueel grondwerk aan te leggen, maken we uw park overzichtelijk en duidelijk voor bezoekers. Daarnaast helpt Allgroen bv u bij het aanleggen van leidingen, kabels en riolering, omdat ook onder de grond alles moet (blijven) werken.

Allgroen bv is een ISO-9001 en VCA-gekeurd groen, grond en infrabedrijf. En neemt talloze projecten op zich voor gemeentes, waterschappen, ingenieursbureaus, aannemers, zorginstellingen en scholen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw project succesvol en naar volle tevredenheid af te ronden in grote delen van Zuid-Holland.

Nieuwe park bomen plaatsen

Aanzienlijk snel nieuwe park bomen laten plaatsen? Allgroen bv is uw partner bij het planten van nieuwe bomen, planten, bodembedekkers, grassen en waterplanten. Kom voor een prijs op maat voor uw project vandaag nog met ons in contact en vul ons online informatieformulier in op de website. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen via de e-mail een heldere offerte en duidelijke werkomschrijvingen.