Boomverzorging Drechtsteden

Voor specialistische boomverzorging Drechtsteden bent u bij de ETW’ers van Allgroen B.V. aan het juiste adres! Onze European Tree Workers kunnen uw bomen inspecteren, snoeien en eventueel verwijderen.

Tevens beschikt ons hoveniersbedrijf over al het apparatuur wat nodig is om de bovenstaande werkzaamheden uit te voeren. Vraag nu gratis meer informatie aan over onze boomverzorgingsdiensten.

Diepgaande kennis over bomen

Een European Tree Worker heeft veel kennis over de verschillende boomsoorten die in Nederland geplant zijn. Hieronder valt de groeiwijze, bepaalde snoei methoden maar ook ziekten. Goed om te benoemen is dat Allgroen B.V. volledig op de hoogte is van de effectieve snoeiwijzen die vandaag de dag gebruikt worden. Zo weet u zeker dat uw bomen in goede handen zijn bij ons!

Boomverzorging Drechtsteden
Boomverzorging Drechtsteden

Visual Tree Assesment

Heeft u bomen staan op uw terrein, en heeft u het idee dat de bomen beschadigt of ziek zijn? Bel dan om een afspraak te maken voor inspectie. We gebruiken hiervoor een Visual Tree Assesment (VTA). Dit is een methode om de desbetreffende boom grondig te kunnen onderzoeken. Bij dit onderzoekt kijkt de boomspecialist naar uitwendige symptomen die kunnen leiden tot een bepaalde boomziekte.

Groenonderhoud uitbesteden

Naast uw bomen ook het onderhoud aan uw groenplantsoenen uitbesteden? Allgroen B.V. neemt het graag uit handen. Naast een boomspecialist hebben we ook hoveniers in dienst met een hart voor groen. Zij kunnen er voor zorgen dat uw bedrijfstuin of schooltuin er het hele jaar door prachtig uit ziet. Dit doen we bijvoorbeeld door gebruik te maken van seizoen beplanting. Heeft u een specialistische opdracht voor ons klaarliggen in Zuid-Holland? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Afspraak maken voor inspectie

Wilt u dat we even langskomen om naar uw bomen te kijken? Plan dan een afspraak met ons in. Dit kunt u doen via het onderstaande formulier. We nemen binnen 7 dagen contact met u op! Volg onze actuele projecten ook via LinkedIn. Hier houden we u graag op de hoogte van onze dienstverlening. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.