Boom rooien Breda

Professioneel uw boom rooien in en/of rondom Breda? Allgroen bv helpt u met zowel grote als kleine boomverzorgingsopdrachten snel verder.U geniet bij ons niet alleen van een hoogwaardige dienstverlening, dankzij onze ISO-9001 en VCA-certificering, maar ook van een aantrekkelijk tarief. Allgroen bv beschikt namelijk over een eigen machinepark, waar meer dan 50 specialistische machines staan opgeslagen.

Als opdrachtgever heeft u het voordeel dat u daarom slechts 1 partij hoeft in te schakelen voor al uw groen, grond en infrawerken. Met andere woorden; we beschikken over professionele machines en handgereedschappen die zowel boomverzorgingswerk als groen, grond en infrawerk kunnen oppakken. Daarmee bent u van alle gemakken voorzien.

Wenst u ook meer te weten te komen over ‘Boom rooien Breda’? Kom dan eens met ons in contact via onze website. We helpen u graag verder met een prijsopgave op maat.

Van A tot Z van alle gemakken voorzien op het gebied van boomverzorging

Laat uw boom veilig rooien door een specialist. Allgroen bv heeft naast boomverzorgers ook erkende European Tree Workers in dienst. Zij zijn naast het rooien in staat om uw boom te verzorgen, te snoeien, in te planten, te verwijderen en te verplaatsen. Ook stellen zij graag een VTA-inspectie op, waarbij ze op abiotische én biotische symptomen en afwijkingen controleren. Met de inspectie en het aanbevelingsplan houdt u de gezondheid van uw bomen op peil én vormen ze minder risico voor de omgeving.

Naast bomen rooien zorgen wij ook voor verwijderen van de boomstronk en de afvoer van het hout. Daar hebben wij vaste verwerkers voor. In sommige gevallen zoeken we ook een duurzame eindbestemming voor het overgebleven hout. Zo is het al eens voorgevallen dat er kunst van werd gemaakt of het hout werd hergebruikt.

Boom rooien Breda: vraag uw prijs op

Voor het effectief verwijderen van uw bomen, staat bij Allgroen bv de veiligheid en vakmanschap voorop. Wenst u ook een veilige én snelle dienstverlening? Vraag dan nu uw prijs op voor ‘boom rooien Breda’ en vul ons informatieformulier in op de website. Wij sturen dan binnen 1 week een vrijblijvende offerte naar u toe.