Bomen verwijderen uit tuin kosten

Bent u op zoek naar ‘bomen verwijderen uit tuin kosten?’ Dan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij komen de bomen op een zeer vakkundige wijze van uw terrein of tuin verwijderen. Natuurlijk doen we dat tegen een aantrekkelijk tarief. Bij Allgroen bv volgen we bovendien strenge veiligheidseisen, zodat u zeker weet dat het werk zo veilig mogelijk gebeurt. Eveneens is het mogelijk om voorafgaande aan het verwijderen van de boom ook een VTA-inspectie door ons te laten uitvoeren, zodat u weet of de boom nog in goede gezondheid verkeerd.

Soms is het noodzakelijk om een boom te verwijderen. De boom staat op de verkeerde plaats, vormt een gevaar of is in slechte staat. In andere gevallen is het beter om de boom door ons te laten verplaatsen. Kleine, maar ook grote bomen zijn eenvoudig te verplaatsen met de hulp van speciale machines. Voor meer informatie hierover komt u in contact met Allgroen bv.

Toch liever eerst inzicht in de kosten voor het verwijderen van uw boom? Vul dit online formulier in om vrijblijvend een prijsindicatie van ons te ontvangen.

Info & prijzen

Bomen verwijderen

Wanneer u zoekt op ‘bomen verwijderen uit tuin kosten’, bent u natuurlijk op zoek naar een gerichte prijs. Omdat iedere situatie anders is, is het moeilijk om daar ‘standaard’ prijzen aan vast te hangen. Liever geven we een richtprijs af, die zo dicht mogelijk bij de uiteindelijke prijs ligt. Daarvoor is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de daadwerkelijke werkzaamheden.

We komen graag even bij u kijken om de boom of bomen te onderzoeken en de beoogde werkzaamheden vorm te geven. Soms is een kraan nodig om de bomen over de woning heen te tillen, bij anderen is de achtertuin niet bereikbaar in verband met een sloot. Dan zijn bijvoorbeeld ponton-vlotten nodig.

Bomen verwijderen uit tuin kosten: offerte opvragen

Wanneer u voorafgaande aan de verwijderingswerkzaamheden graag inzicht heeft in de kosten, vult u dit online formulier op de website in. Wij sturen u – na ontvangst van uw verzoek – een gerichte prijsopgave toe via de e-mail. Soms is het daarbij nodig dat we een medewerker even langs sturen om de werkzaamheden bij u op locatie te indexeren.We geven een gerichte prijs af, dankzij onze nauwkeurige calculatie-afdeling.

Wenst u ook een prijs te ontvangen? Geef uw verzoek voor ‘bomen verwijderen uit tuin’ dan aan ons door én ontvang een prijsopgave om de kosten daarvan duidelijk op papier te hebben.

Informatie & prijzen

Bekijk ook:

Groen
Grond
Infra
Machineverhuur