Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bomen verwijderen uit tuin kosten

Bent u op zoek naar ‘bomen verwijderen uit tuin kosten?’ Dan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij komen de bomen op een zeer vakkundige wijze van uw terrein of tuin verwijderen. Natuurlijk doen we dat tegen een aantrekkelijk tarief. Bij Allgroen bv volgen we bovendien strenge veiligheidseisen, zodat u zeker weet dat het werk zo veilig mogelijk gebeurt. Eveneens is het mogelijk om voorafgaande aan het verwijderen van de boom ook een VTA-inspectie door ons te laten uitvoeren, zodat u weet of de boom nog in goede gezondheid verkeerd.

Soms is het noodzakelijk om een boom te verwijderen. De boom staat op de verkeerde plaats, vormt een gevaar of is in slechte staat. In andere gevallen is het beter om de boom door ons te laten verplaatsen. Kleine, maar ook grote bomen zijn eenvoudig te verplaatsen met de hulp van speciale machines. Voor meer informatie hierover komt u in contact met Allgroen bv.

Toch liever eerst inzicht in de kosten voor het verwijderen van uw boom? Vul dit online formulier in om vrijblijvend een prijsindicatie van ons te ontvangen.

Bomen verwijderen uit tuin kosten

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bomen verwijderen

Wanneer u zoekt op ‘bomen verwijderen uit tuin kosten’, bent u natuurlijk op zoek naar een gerichte prijs. Omdat iedere situatie anders is, is het moeilijk om daar ‘standaard’ prijzen aan vast te hangen. Liever geven we een richtprijs af, die zo dicht mogelijk bij de uiteindelijke prijs ligt. Daarvoor is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de daadwerkelijke werkzaamheden.

We komen graag even bij u kijken om de boom of bomen te onderzoeken en de beoogde werkzaamheden vorm te geven. Soms is een kraan nodig om de bomen over de woning heen te tillen, bij anderen is de achtertuin niet bereikbaar in verband met een sloot. Dan zijn bijvoorbeeld ponton-vlotten nodig.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Kosten van bomen verwijderen

Wanneer u voorafgaande aan de verwijderingswerkzaamheden graag inzicht heeft in de kosten, vult u dit online formulier op de website in. Wij sturen u – na ontvangst van uw verzoek – een gerichte prijsopgave toe via de e-mail. Soms is het daarbij nodig dat we een medewerker even langs sturen om de werkzaamheden bij u op locatie te indexeren.We geven een gerichte prijs af, dankzij onze nauwkeurige calculatie-afdeling.

Wenst u ook een prijs te ontvangen? Geef uw verzoek voor ‘bomen verwijderen uit tuin’ dan aan ons door én ontvang een prijsopgave om de kosten daarvan duidelijk op papier te hebben.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.