Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bomen rooien Rotterdam

Bomen rooien in Rotterdam? Voor het deskundig verwijderen van uw bomen is de hulp van een vakman mooi meegenomen. Allgroen bv heeft meerdere gediplomeerde boomverzorgers in dienst die alle werkzaamheden omtrent het snoeien en rooien van bomen voor u uit handen nemen. Wij nemen veel minder tijd in beslag dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Bovendien hebben wij de bezetting om ook grote delen van de openbare ruimte op hetzelfde moment te rooien. Het komt regelmatig voor dat een gebied besmet is met een bepaalde boomziekte, waardoor het hele gebied helaas gerooid moet worden.

Wij zorgen in dat geval van een snelle uitvoering, zodat de kans op bestemming zo klein mogelijk is. Wilt u het werk voor bomen rooien Rotterdam uitbesteden aan ons veelzijdige bedrijf? We komen graag met u in contact voor onze dienst ‘boomverzorging’.

Bomen rooien Rotterdam

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Deskundige boomverzorger inhuren

Wanneer u ons inschakelt voor boomverzorgers sturen wij deskundige boomverzorgers naar de gewenste locaties. Soms is het zelfs nodig om een verdere specialist in te huren. Gelukkig beschikt Allgroen bv over een aantal European Tree Workers. Deze hebben het Europese diploma bemachtigd en zijn in staat om alle aspecten van boomverzorging voor u uit te voeren. Denk hierbij aan het effectief verplaatsen, snoeien, rooien, frezen en verwijderen van bomen. Ook het inspecteren van uw bomen middels een VTA-inspectie behoort hierbij tot de mogelijkheden. Kortom: Allgroen B.V. is van alle markten thuis!

Natuurlijk zorgen we voor dat het groenafval naar een groenverwerker wordt gestuurd. In het geval van een boomziekte, wordt het groenafval altijd apart afgevoerd. Hiermee wordt het risico op besmetting in de groene buitenruimte zo klein mogelijk gehouden.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Wat kost bomen rooien in Rotterdam?

Natuurlijk is het fijn om voorafgaande aan uw opdracht al te weten wat de uiteindelijke kosten van bomen rooien Rotterdam zullen zijn. Daarom geven we u graag inzicht in de kosten. We bieden u een aantrekkelijk tarief voor onze dienst boomverzorging. En de offerte is op te vragen als particuliere of zakelijke opdrachtgever. Vraag via deze weg een offerte op maat op voor ‘bomen rooien Rotterdam.’

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.