Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bomen rooien machine

Wilt u de boom uit uw tuin verwijderen met wortels en al? Dan biedt een bomen rooien machine uitkomst. Hiermee verwijdert u namelijk de boomstam en haar gevestigde wortelen onder de grond. Met een zogeheten stobbenfrees worden de wortels en de boomstam verpulverd. Het vrijgekomen restafval (de snippers) worden soms afgevoerd naar een groenverwerker, maar in de meeste gevallen worden ze terug op het terrein geplaatst. Dat is namelijk goed voor de bodemwerking en kan zorgen voor een goede mulchlaag.

Met een bomen rooien machine heeft u geen last meer van een onhandige boomstronk die bijvoorbeeld wel achterblijft wanneer u ervoor kiest om uw bomen te laten kappen. We zorgen ervoor dat de bodem, na het compleet verwijderen van de hele boom, weer netjes wordt opgevuld met nieuwe grond en eventueel een gras laag. Wenst u dat ook? En wilt u meer inzicht in de kosten van het gebruik van een bomen rooien machine? Vul dan ons formulier in om een prijsopgave in uw mailbox te ontvangen.

Bomen rooien machine

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Huur een bomen rooi machine

Alle machines van Allgroen bv zijn ook gewoon te huur. Heeft u bijvoorbeeld een container nodig, een graafmachine of een bomen rooien machine? Bij ons huurt u de machines voordelig! Wij zenden dan ook direct een ervaren bestuurder of machinist mee, die de machine voor u kan bedienen. Zo ontstaan er geen ongelukken en wordt het werk veilig en netjes uitgevoerd. Meer informatie over onze dienst ‘machineverhuur’? Kijk dan eens verder op onze website.

Wist u dat boomverzorging een specialistisch onderdeel is van onze dienstverlening? Wij hebben ervaren boomverzorgers in dienst, waarbij sommige zelfs in het bezit zijn van een Europees diploma tot European Tree Worker. Ook bij het verwijderen van uw boom komen hun expertise van pas. Weet u nog niet zeker of u uw boom definitief wilt verwijderen? Het is bij ons mogelijk om uw boom te verplaatsen naar een andere standplaats. Hiervoor gebruiken wij een kraan, speciale verplaatsmachine en eventueel een graafmachine. Allgroen bv heeft de mensen en de machines in huis om uw wensen mogelijk te maken.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Wat zijn de kosten van bomen rooien?

Natuurlijk wilt u vooraf weten waar u aan toe bent. Daarom maken wij graag een persoonlijk kostenplaatje voor u. Iedere situatie is nét weer even anders en daarom is het lastig om hierop een algemene prijs te plakken. Wilt u meer inzicht in de kosten van een bomen rooien machine? Vul dan dit formulier in. Wij versturen u vervolgens een offerte naar uw mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.