Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Beuk verplaatsen

Een beuk verplaatsen? Dan komt de hulp van het groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv natuurlijk goed van pas. Bij het verplaatsen van een beuk is niet alleen veel kennis nodig, maar ook specialistische machines en machinisten die de boom kunnen verplaatsen. Afhankelijk van de omvang van een beukenboom, is het in de meeste gevallen mogelijk om de boom in z’n geheel te verplaatsen. Hoe we dat doen en hoe we precies te werk gaan, leest u verder op deze pagina.

Wilt u voorafgaande aan het verplaatsen van de beuk meer informatie ontvangen? Wanneer u onderstaand online formulier op onze website invult, sturen we binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte naar u toe, waarin we de kosten uiteenzetten. Ook snel weten waar u aan toe bent? U ontdekt het bij Allgroen bv.

Beuk verplaatsen

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Beuk verplaatsen: zo gaan we te werk

We komen graag uw beuk verplaatsen. Voorafgaande aan de verplaatsingswerkzaamheden, komt een medewerker van Allgroen bv uw boom inspecteren. We kijken in het bijzonder naar de gezondheid van de boom, maar ook of de boom in z’n geheel verplaatst kan worden.

Mocht het verplanten mogelijk zijn, dan huren we daar een speciale machine voor in. Met een zogeheten verplantmachine, wordt de grond onder de boom in één beweging opgetild, waardoor er een grote kluit ontstaat. In deze kluit zitten ook de wortels van de boom. De gehele kluit mét boom wordt tijdens het vervoeren naar de nieuwe standplaats veilig overgebracht. De kluit blijft gewoon in takt, doordat de kluit niet uit de verplantmachine kan vallen. Deze is namelijk dicht door de grote haken. Bij de nieuwe standplaats van de boom graven we alvorens een gat, zodat de boom in één keer op de nieuwe plek kan worden geplaatst.

Bij het verplanten van bomen komt natuurlijk veel meer kijken dan alleen het verplaatsen. Zo letten we ook op het verankerensnoeien en eventuele grondverbetering. We adviseren u daarnaast op het gebied van speciale voedingsgrond, bomenzand of granulaat om de nieuwe standplaats goed af te dichten.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Laat ook uw bomen professioneel verplaatsen

Eén of meerdere beuken bomen professioneel laten verplaatsen? De medewerkers van Allgroen bv zijn zeer ervaren in het verplanten van uw bomen. Wij bieden u een zeer flexibele dienstverlening, aantrekkelijk tarief en deskundig resultaat.

Kom voor een prijsopgave op maat met ons in contact door onderstaand online formulier op onze site in te vullen. Volg ons ook via LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.