Volwassen boom verplaatsen

Een volwassen boom verplaatsen? De hulp van Allgroen bv komt zeker ten goede. Voor het verplaatsen van volwassen bomen is er namelijk uitgebreide groenkennis nodig. Eveneens zetten wij specialistische machines in zoals bijvoorbeeld een verplantmachine, graafmachines en/of een kraan. Het verplaatsen van een boom is soms nodig bij renovatieplannen en is een duurzame oplossing om de boom te behouden. Zeker als deze nog in goede gezondheid is!

Wenst u een vrijblijvende offerte voor het verplaatsen van uw volwassen boom? Wij helpen niet alleen onze zakelijke opdrachtgevers snel verder met het verplaatsen van bomen, maar ook tientallen tuineigenaren. Ontdek wat het kost om uw boom te verplanten en vraag via dit formulier nu een prijs bij ons aan.

Ik wil een volwassen boom verplaatsen

Staat de boom op de verkeerd plek, maar wilt u de boom wel gewoon behouden? Verplanten is een duurzame optie bij tuinrenovaties en/of woonwijkrenovaties. Allgroen bv huurt een speciale verplantmachine in om de volwassen boom te verplaatsen. Soms is de boom te groot voor de machine, we zullen dan diverse graafmachines en een kraan inzetten om de boom alsnog te verplanten. Wilt u zeker weten of uw boom wel verplaatst kan worden? Bel dan voor een advies op maat via 078 – 61 62 837.

Voorafgaande aan de verplantwerkzaamheden, kijken we ook graag of uw boom nog in goede gezondheid is. Dat is namelijk essentieel om geen plagen of ziektes in een gebied te verspreiden. Dat kan gebeuren zodra de boom in contact komt met andere bomen in een andere woonwijk of natuurgebied. Daarom letten we voor het planten graag op het groeigedrag, biotische staat en eventuele plagen of ziektes. Zodra we iets vinden, zullen we u tijdig informeren en aansluitend een behandelplan voorstellen.

Mijn volwassen boom laten verplaatsen. Vrijblijvende offerte

Wilt u achter de kosten komen voor het verplanten van uw volwassen boom? Laat uw gegevens dan achter in dit formulier en wij doen u graag een aantrekkelijk aanbod. U heeft zo inzicht in de arbeidskosten en eventuele machinekosten voor het spoedig verplaatsen van uw boom in Zuid-Holland.