Buitenopslag voor bedrijventerreinen: flexibele oplossingen voor uw opslagbehoeften

Buitenopslag voor bedrijventerreinen: flexibele oplossingen voor uw opslagbehoeften

Heeft u extra opslagruimte nodig voor uw bedrijf op het bedrijventerrein? Buitenopslag biedt een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor diverse opslagbehoeften. In dit blogbericht bespreken we de mogelijkheden van buitenopslag. Hierbij focussen we ons bijvoorbeeld op de toepassingen, materialen en regelgeving.

Toepassing van buitenopslag

Of u nu een hoveniersbedrijf of grondbank bent, opslag op eigen terrein is wel zo handig. Buitenopslag is geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder:

 • Grond en zand: Tijdelijke opslag van grond tijdens graafwerkzaamheden of voor hergebruik.
 • Bouwmaterialen: Opslag van stenen, dakpannen, hout en andere materialen voor bouwprojecten.
 • Machines en gereedschap: Opslag van landbouwmachines, bouwmachines, tuinmachines en andere gereedschappen.
 • Overige materialen: Opslag van pallets, tuinmeubelen en andere materialen.
Regenwater opvangen en hergebruiken

Uw partner in in groen, grond en infra!

 • Flexibele dienstverlening

 • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

 • Professioneel resultaat

 • Aantrekkelijk tarief

 • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Materiaal voor buitenopslag

Juist omdat er zoveel verschillende toepassingen zijn is het voor veel bedrijven fijn als deze opslagmogelijkheid flexibel is om in te delen. Soms kan het per seizoen verschillen wat én hoeveel er tijdelijk moet worden opgeslagen. Het gebruik van keerwanden kan hierbij een handige uitkomst zijn, omdat deze niet vast staan. Wilt u een nieuwe indeling van uw opslagruimte? Met de juiste hulp is dit zo voor elkaar. Neem via de onderstaande knop direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

keerwand
keerwand bedrijventerrein

Regelgeving voor buitenopslag

Er zijn regels en vergunningen van toepassing op de plaatsing van buitenopslag. De exacte regels variëren vanzelfsprekend per gemeente. Als u ons uw bedrijventerrein laat inrichten zullen wij u vragen naar de volgende aspecten:

 • Locatie-eisen: Waar op uw terrein mag u de buitenopslag plaatsen? (En moet deze flexibel zijn om in te delen)
 • Hoogte-eisen: Wat is de maximale hoogte van uw buitenopslag?

Als de buitenopslag gereed is, moet u zelf in de gaten of u een vergunning moet hebben voor hetgeen wat u gaat opslaan. Houdt ook rekening met de brandveiligheid! Of u nu zand, groenafval of grond moet opslaan; met betonnen keerwanden behoudt u een overzichtelijk bedrijventerrein.

Conclusie

Buitenopslag biedt een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor diverse opslagbehoeften op bedrijventerreinen. Er zijn diverse materialen, toepassingen en regelgevingen van toepassing. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en kies de oplossing die past bij uw behoeften!

Alle blogonderwerpen

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de groen, infra en machinewerk sector! Kies één van de onderwerpen om meer over te lezen.

Allgroen B.V. helpt u verder

Wilt u informatie ontvangen over de werkzaamheden van Allgroen B.V.? Vul het onderstaande formulier en we nemen snel contact met u op! Voor al uw groen, grond, infra en machineverhuur is ons bedrijf de meest geschikte keuze bij ieder project!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek al onze diensten