Een gezonde en groene leefomgeving door openbaar groenonderhoud

Een gezonde en groene leefomgeving door openbaar groenonderhoud

Het vraagt veel kennis om groen in het openbaar op een goede manier te onderhouden. Met de juiste middelen en mankracht is de groene buitenruimte van uw gemeente een verrijking voor de bewoners.

Allgroen B.V. werkt al jaren in de groensector en helpt u graag verder op het gebied van groenontwerp, groenaanleg en groenonderhoud. We leggen u graag uit waarom openbaar groenonderhoud belangrijk is voor een gezonde en groene leefomgeving voor de bewoners van uw gemeente.

De voordelen van groenonderhoud voor uw inwoners

Het is wetenschappelijk bewezen dat groen een positief effect heeft op de maatschappij. Het zorgt voor minder stress bij mensen, een betere concentratie en een gelukkiger gevoel. Dit zijn de effecten die u de inwoners van uw gemeente natuurlijk gunt! Biodiversiteit en hoger gras zorgen er daarnaast voor dat insecten en vogels een natuurlijke bestrijding zijn tegen sommige andere insecten, zoals de eikenprocessierups.

Wanneer u het groenonderhoud van de openbare ruimte uit handen geeft aan specialisten, bent u er zeker van dat uw regio er altijd netjes uitziet en daarnaast bewaakt u ook de veiligheid van uw gebied. Zo kunnen bijvoorbeeld bladeren die op de grond zijn gevallen gladheid veroorzaken. Een gespecialiseerd bedrijf als Allgroen zorgt ervoor dat bladeren worden opgeruimd.

openbaar groenonderhoud

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Groenonderhoud door Allgroen

Allgroen gelooft in een duurzame manier van groenonderhoud voor de openbare ruimte. We zorgen voor een duurzame, groene buitenruimte waar iedereen kan genieten. Onze manier van duurzaam groenbeheer verbetert de leefkwaliteit en gaat problemen als wateroverlast en hittestress tegen.

Groenonderhoud vindt plaats op grond van contracten en/of bestekken. Zowel beeldbestekken als freqeuntie- en prestatiebestekken zijn de basis van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. De kwaliteit wordt door een projectmatige aanpak gewaarborgd.

Wilt u advies over het uitvoeren van gemeentelijke groenonderhoud? Neem gerust contact met ons op.

openbaar groenonderhoud gemeente
openbaar groenonderhoud gemeente
openbaar groenonderhoud

De verantwoordelijkheid van de gemeente

Als gemeente bent u verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van al het openbaar groen. Hieronder vallen onder anderen: plantsoenen, groenbakken, bermen, parken, groenstroken, speelplaatsen, maar ook vijvers, sloten en waterpartijen. Bomen en struiken moeten gesnoeid worden, een park moet bewandelbaar blijven, straten geveegd en het gras gemaaid. Wanneer u een bedrijf inhuurt dat gespecialiseerd is in groenonderhoud weet u zeker dat uw gemeente er verzorgd uitziet. Het groenonderhoud van Allgroen vindt plaats via een betrouwbare planning.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Alle blogonderwerpen

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de groen, infra en machinewerk sector! Kies één van de onderwerpen om meer over te lezen.

Allgroen B.V. helpt u verder

Wilt u informatie ontvangen over de werkzaamheden van Allgroen B.V.? Vul het onderstaande formulier en we nemen snel contact met u op! Voor al uw groen, grond, infra en constructies is ons bedrijf de meest geschikte keuze bij ieder project!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek al onze diensten