Boomveiligheidscontrole is belangrijk! Waarom?

Boomveiligheidscontrole kunt u het beste laten uitvoeren door een expert uit het vakgebied! Allgroen B.V. helpt u hier graag mee. Door onze jaren aan ervaring weten we alles over bomen en hun gezond- en veiligheid. We komen graag bij u langs om de staat de boom te controleren en eventuele gevaren weg te nemen! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u twijfelt of een controle nodig is, gaan we graag met u in gesprek.

Waarom een boomveiligheidscontrole?

Er zijn verschillende reden om een boomcontrole uit te laten voeren. De voornaamste en tevens de belangrijkste reden is de veiligheid van alles en iedereen dat rondom de boom leeft. Bomen kunnen enorm groeien en wanneer deze niet tijdig gecontroleerd worden een gevaar vormen tijdens bijvoorbeeld een storm. Daarbij is het ook belangrijk om een boominspectie te doen wanneer u vermoed dat de boom eventueel ziek is. Er zijn veel mogelijke ziektes voor bomen. Daar vertellen we u later meer over.

Als uw boom omgeven is door veel huizen, willen we u op het hart drukken om eens in de zoveel tijd uw boom te laten controleren. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Waar wordt op gecontroleerd?

Wanneer we een boomcontrole uitvoeren, zijn er verschillende factoren waar we op letten. De voornaamste zijn, houtrot, schimmel, paddenstoelen en stabiliteit. Er zijn uiteraard nog veel meer factoren die de boom negatief kunnen beïnvloeden. Ook deze worden onderzocht. U krijgt altijd een document waarop de bevindingen zijn gedocumenteerd. Heeft u speciale verzoeken? Dan kunt u die altijd met ons bespreken. Ons ervaren team weet signalen te herkennen en zal u altijd voorzien van een eerlijke controle!

Boomveiligheidscontrole
Boomveiligheidscontrole
Boomveiligheidscontrole

Persoonlijk advies door Allgroen bv

De kosten voor een boomveiligheidscontrole kunnen verschillen. Factoren die hier invloed op hebben, zijn bijvoorbeeld de hoeveelheid bomen, de grote van de bomen en meer. Als u een specifieke prijsindicatie wilt ontvangen, vragen we u om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant