Onderhoud openbare ruimte

De openbare ruimte onderhouden? Schakel de hulp in van een professionele uitvoerder met meer dan 39 jaar ervaring. U weet dan zeker dat het werk zorgvuldig en razendsnel wordt uitgevoerd. Allgroen bv is uw partner in de openbare ruimte. Wij zorgen voor een duurzame, groene buitenruimte, waar iedereen van geniet. Dat doen we door ons iedere dag weer in te zetten voor tientallen opdrachtgevers in de provincie van Zuid-Holland.

Geniet ook van groot groenvoorziening, groenonderhoud, bodemverbetering, drainage, leidingwerk, rioleringswerk, bestrating en de algehele inrichting van de openbare ruimte. Kom voor een prijsopgave snel met ons in contact via de website.

En ontvang een offerte voor onderhoud openbare ruimte binnen 1 week.

Onderhoud openbare ruimte: dit voeren we voor u uit

Wanneer u de hulp van een vakkundige hovenier inschakelt, voeren wij de volgende werkzaamheden uit. Maaien van gras of gazon, vijveronderhoud, sloten kroosvrij maken, slootkant maaien, hagen machinaal knippen of met de hand, takken snoeien, boomverzorging en eventueel inspecteren. Maar ook groenbestekken verzorgen en hardnekkig onkruid verwijderen.

Indien u planten wilt vervangen, laat ons dit dan voor de afspraak weten. Dan kopen we de juiste planten voor u in en nemen we die voorafgaande aan de afspraak mee.

Wenst u eens kennis te maken met de mogelijkheden van Allgroen bv in de openbare ruimte in uw gemeente? Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies over onze dienstverlening, waaronder groot groenvoorziening en groenonderhoud.

Kom hiervoor met ons in contact via de website.

Onderhoud openbare ruimte: ik wil meer te weten komen over de prijs

Snel inzicht ontvangen in de kosten voor groenonderhoud? Onze calculators helpen u snel verder. Vraag nu een offerte op en ontvang deze binnen 1 week, gewoon in uw postvak-in. Vul hiervoor dit formulier in op onze website.