Winterharde groenblijvende struiken

Winterharde groenblijvende struiken laten plaatsen in uw tuin? De hoveniers van Allgroen B.V. nemen graag de tuinaanleg uit handen voor u. Goed om te benoemen is dat we u kunnen voorzien van advies, kleine tuinaanpassingen en grote tuinverbouwingen. Van A tot Z ontzorgd! Breng de wintersferen in uw tuin dankzij ons team van groene specialisten. Vraag direct meer informatie aan.

Tuinaanleg door een specialist

Heeft u geen groene vingers en maar wilt u wel winterharde groenblijvende struiken plaatsen in uw huidige tuin? Neem eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij begrijpen maar al te goed dat u er tijdens de wintermaanden ook gezellig bij wil zitten! Kies bijvoorbeeld voor winterheesters met groen, bloemen of bijzondere kleuren. De hoveniers nemen u graag mee in de keuzes. Bekijk hieronder alvast enkele opties!

Dwerghulst

Winterharde groenblijvende struiken

Bijzondere wintertuin

Winterharde groenblijvende struiken

Sneeuwbal

Winterharde groenblijvende struiken

Tuinaanpassingen

Zoals eerder benoemd kunnen we u al voorzien van kleine tuinaanpassingen zonder dat de gehele tuin ondersteboven gehaald hoeft te worden. Dat scheelt u veel tijd en vaak ook geld! Wij voorzien u graag van advies op dit gebied.

Groen, infra en machinewerk

Allgroen B.V. kan u niet alleen ontzorgen als het gaat om groen, maar ook binnen grond, infra en machinewerken. Binnen een groot tuinproject kunnen wij de grond afvoeren met ons eigen machinepark, maar ook nieuwe leidingen aanleggen.

Daarnaast voorzien wij uw tuin ook van materialen als verlichting, schuttingen en andere extra opties. Goed om te benoemen is dat we zowel zakelijke als particuliere projecten aannemen. Een bedrijfstuin of schooltuin laten aanleggen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen

We geven u graag gratis meer informatie over onze dienstverlening. Maak nu een afspraak met een van onze gepassioneerde hoveniers. Deze komen graag even bij u langs om een plan op maat op te stellen! Stel uw vraag via het onderstaande formulier. Volg ook onze social media en bekijk onze bijzondere projecten. We hopen u snel te spreken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.