Winterharde struiken met bloemen

Graag winterharde stuiken met bloemen verwerken in uw tuin? Ga voor een prachtig fleurige omgeving tijdens de koude wintermaanden. Allgroen B.V. kan u voorzien van winterharde struiken met bloemen, of goedhoudend blad. Struiken zijn niet alleen mooi, ook geeft het uw tuin een bepaalde structuur. Daarnaast zijn de meeste struiken ook gemakkelijk in onderhoud. Ontdek de mogelijkheden!

Wintertuin onderhouden

Tijdens de aanleg voor uw tuin kunt u kiezen voor verschillende beplantingsmogelijkheden. Van bijzondere boomsoorten tot laagblijvende winterharde struiken. De hoveniers van Allgroen B.V. gaan samen met u om tafel om een passend plan te maken. Een grote renovatie of kleine aanpassing? Geen probleem voor ons!  Al meer dan 37 jaar zijn wij uw partner bij uitstek.

Winterharde struiken met bloemen
Winterharde struiken met bloemen
Winterharde struiken met bloemen

Wat kunt u eigenlijk van ons verwachten qua aanleg en onderhoud? Onze hoveniers zorgen dat de gerenoveerde of nieuwe voor- of achtertuin geheel past bij uw wensen en situatie. Hierbij verzorgen we ook aanvullend materiaal! Denk bijvoorbeeld aan verlichting. In de herfst-en wintermaanden zorgt verlichting voor een gezellige sfeer in de tuin of overkapping! Daarnaast verduidelijkt het de looppaden. Tot slot schrikt het ongewenst bezoek af.

Strenge kwaliteits- en veiligheidseisen

Ons groene bedrijf doet er alles aan om te voldoen aan de huidige kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij doen altijd ons best om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis binnen het vakgebied. Juist om deze reden zijn wij in bezit van verschillende certificaten. Bijvoorbeeld het VGM Checklist Aannemers, ISO 9001 en CO2-prestatieladder.

Meer informatie aanvragen

Ook ons huidige machinepark voldoet aan alle eisen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We kijken hier bijvoorbeeld naar milieuvriendelijke bestrijdingsmethodes door middel van hete lucht machines. Er wordt geen gif gebruikt, maar hete lucht bestrijdt in dit geval al het onkruid. Samengevat kunt u bij Allgroen B.V. veilig al uw groen, grond en infra werk onderbrengen! Bekijk ook eens onze social media voor onze huidige projecten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.