Hardnekkig onkruid laten verwijderen

Er zijn veel verschillende manieren om hardnekkig onkruid te verwijderen. Allgroen B.V. helpt u hier graag bij! Tuinen en groenplantsoenen onderhouden is een van de vele diensten die wij onze klanten aanbieden. Hierbij hoort ook het bestrijden van onkruid, zoals de Japanse duizendknoop.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende oplossingen gevonden om van verschillende soorten onkruid af te komen. Wanneer we bij u langskomen, zullen we de optie gebruiken die het beste past bij uw tuin en wensen! Alles is bespreekbaar en we houden graag rekening met uw wensen en voorkeuren! Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft.

De manieren van verdelgen

We vertellen u graag meer over onze manieren van verdelgen. We gebruiken een heetwatermachine met softwaresysteem en een hete lucht onkruidverdelger om het meest hardnekkige onkruid te bestrijden. Bij Allgroen B.V. kijken we niet alleen naar een korte termijn oplossing, maar streven we ernaar om het onkruidprobleem in uw tuin op langere termijn op te lossen. Zo doen wij ook aan onkruid uitgraven, eventueel in combinatie met chemisch bestrijden. We helpen u graag bij de strijd tegen onkruid. Kom vandaag nog met ons in contact.

We maken gebruik van machines die goed bestuurbaar zijn en ook op moeilijk te bereiken plekken kunnen komen. Ook wanneer u een tuin heeft met obstakels, kunnen we uw onkruid definitief verwijderen. Voor bedrijven bieden we ook onze onkruidbestrijding diensten aan. Onze machines kunnen ook bij stoepranden en brandgangen.

Hardnekkig onkruid bestrijden

Er zijn onkruidsoorten die zo krachtig zijn dat zelfs chemische bestrijdingsmiddelen niet werken. Wat dan de oplossing is? Allgroen B.V. inschakelen! We hebben een machine in beheer met wetenschappelijk softwareprogramma. Hiermee scannen we de planten en ontvangen we een behandelplan voor de desbetreffende onkruidsoort. Voorbeelden van invasieve onkruidsoorten zijn; de Reuzenberenklauw, Springsbalsemien, Waternavel en de Japanse Duizendknoop. Met onze technieken bent u voor u het weet van het onkruid af.

Hardnekkig onkruid laten verwijderen

Onze machines

Hardnekkig onkruid laten verwijderen

Hardnekkig: De Japanse Duizendknoop

Al jaren komen we in particuliere tuinen, woonwijken, bouwgrond en op bedrijventerreinen. We hebben genoeg kennis en ervaring u te helpen. We vinden het belangrijk om de ergernissen van onze klanten inzichtelijk te krijgen en investeren veel tijd in het onderzoeken van oplossingen. Zoekt u een passende oplossing voor uw probleem? Kom met ons in contact, dan denken we graag met u mee!

Prijs op maat

Als u interesse heeft gekregen in onkruid definitief verdelgen, maken we indien gewenst vrijblijvend een offerte voor u. We nemen dan contact met u op en doen u een passend voorstel. Bent u benieuwd geworden naar hardnekkig onkruid laten verwijderen? Neem gerust contact met ons op en stel vrijblijvend al uw vragen. We staan graag voor u klaar bij Allgroen B.V. en hopen snel iets voor u te kunnen betekenen.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant