Bedrijfstuin laten aanleggen

Uw bedrijfstuin laten aanleggen door vakmensen? Allgroen bv heeft de juiste specialisten en machines in huis om uw bedrijfstuin te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. We leveren al sinds 1982 groendiensten aan voor onder andere gemeentes, bedrijven, woningbouwcorporaties, aannemers, ingenieursbureaus en particulieren. En dat doen we nog altijd met veel plezier in heel Zuid-Holland.

Bij een bedrijfstuin komt veel kijken. We zorgen niet alleen voor sterke en duurzame beplanting, maar helpen u ook bij het aanleggen van bijvoorbeeld bestrating, tuinmeubelen, verlichting, ondergrondse leidingen of elektriciteitsnetwerken, hekwerk, waterpartijen en een goede afwatering. Zo gaat uw bedrijfstuin immers nog lang mee. Wenst u dat ook? Of wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om een offerte te ontvangen? Vul in beide gevallen dan ons online formulier in. Wij nemen dan binnen 7 werkdagen persoonlijk contact met u op.

Bedrijfstuin laten aanleggen: kies een specialist

Allgroen bv is specialist in groen, grond en infrawerk. Zo zijn we als organisatie ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Dat houdt dus in dat wij een hoogwaardige kwaliteit leveren én tegelijkertijd ons werk zo veilig mogelijk uitvoeren. En daar plukt u natuurlijk de vruchten van.

Tevens focussen we ons veel op duurzaamheid. Zo rijden onze machines uit ons eigen machinepark in Dordrecht op een minder milieubelastende brandstof en investeren we ieder jaar in duurzame materialen en elektrische handgereedschappen. We bereiken daarmee aanzienlijke verminderingen, specifiek wanneer we het hebben over de C02-uitstoot, lawaai- en stank.

Binnen 7 werkdagen ontvangt u een gratis offerte

Wanneer u nu een prijs opvraagt voor bedrijfstuin laten aanleggen, zenden wij u binnen 7 werkdagen een gratis offerte toe. U heeft dan in het bijzonder inzicht in de materiaalkosten, arbeidskosten en de totaalprijs van uw bedrijfstuin.

Naast het ontwerpen en renoveren van uw bedrijfstuin, helpen we u ook bij het periodiek onderhouden van uw tuin. Zo ligt de tuin er het hele jaar door perfect bij én heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Kom vandaag nog in contact met de medewerkers van Allgroen bv bij interesse in het aanleggen van een nieuwe bedrijfstuin.