Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Damwand plaatsen kosten

Een damwand plaatsen kosten indicatie ontvangen? Allgroen B.V. stelt een offerte op maat voor u op. Ontvang gratis meer informatie over het laten plaatsen van beschoeiing door een specialist in groen! Wij zijn vooral actief in de regio Zuid-Holland, van Dordrecht tot Schiedam.

Beschoeiing zoals een damwand beschermd bijvoorbeeld tegen het wegspoelen van de grond aan de waterkant, zodat uw tuin niet in oppervlakte afneemt. Combineer de beschoeiing met een vlonder of aanlegplaats voor een boot. Van alle gemakken voorzien! Vraag nu meer info aan over damwand plaatsen kosten.

Damwand plaatsen kosten

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Verschillende typen beschoeiing

Naast de damwand kunt u kiezen uit verschillende soorten beschoeiing. Kies wat het beste past bij uw tuin! Vanzelfsprekend kunnen wij u hierin adviseren. Kies bijvoorbeeld voor hardhout, kunststof of steen. Laat het plaatsen van de damwand over aan een specialist in het vakgebied. Allgroen B.V. kan u niet alleen ontzien in de aanleg, ook overige werkzaamheden nemen we graag uit handen. Denk hierbij aan het leveren van verlichting en bestrating, maar ook het verwerken van de overgebleven grond.

Periodiek onderhoud aan uw tuin laten uitbesteden? Ook voor deze werkzaamheden zijn wij uw partner bij uitstek. Onze hoveniers begrijpen maar al te goed dat u misschien niet precies weet welk onderhoud u in het desbetreffende seizoen moet uitvoeren. Laat dit aan ons over! Neem eens contact met ons op en ontdek de dienstverlening van Allgroen B.V.

Machineverhuur

De aanleg van groen, het verwerken van grond en renovatie van infra zijn enkele voorbeelden uit onze totale dienstverlening. Maar wist u ook dat wij een uitgebreid wagenpark in beheer hebben? Huur nu een van onze machines (altijd inclusief chauffeur) in voor uw project. Ook kunt u er voor kiezen om bijbehorend materiaal te huren als kunststofrijplaten of bouwhekken. Kom met ons in contact!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Gratis offerte voor een damwand laten plaatsen

Een professioneel resultaat? Dit kunt u overlaten aan Allgroen B.V. uit Dordrecht. Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Via social media blijft u op de hoogte van alle nieuwe projecten waar wij hard mee bezig zijn. Volg ons nu!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.